Új hozzászólás Aktív témák

  • Lesliegold

    tag

    válasz Kwisatzh #6884 üzenetére

    A legtöbb media lejátszóhoz kell venni külön merevlemezt, mivel az EU-ban és talán azon kívül is a beépített merevlemez miatt komoly összeget kéne fizetniük a gyártóknak, így 98%-ban inkább kihagyják, hogy minél olcsóbb, minél versenyképesebb legyen a termék, bár látom, Te ezt a témát nem vágod, így nem megyek mélyebbre benne.
    Abba sem mélyednék bele, hogy a műholdasnál lehetőség van DVB-C tunerre is, így ebbe sem mélyednék bele, mert látom ebben sem vagy járatos.

    Én tipikusan az az ember vagyok, aki jól körüljárja a témát, és 4-5 évre vásárol egy terméket, de alaposan körüljárva. 1 hete döntöttem el, hogy lépek, de már most úgy látom többet olvastam a témáról, mint Te összességében hiszed magadról. Ráadásul érzem az írásaidból, hogy hoztál rossz döntést, aminek most iszod a levét, mert vagy rosszat vettél, vagy jót vettél, de rossz ár/érték arányban, ezért nyomod a butaságod, hogy nem volt, nincs, és nem lesz media player és set top box egyben. Ez baromság. Több helyen olvasható a fejlesztés iránya, így hetek vagy hónapok kérdése és a azoknál amik most vannak is jobb termékek lesznek. Szerintem itt rövidre is zárhatjuk a témát, mivel te tipikusan az a fazon vagy, aki fél az újtól és a homokba dugja a fejét. Ezen emberek viszont nem viszik előre a dolgokat, hőbörögni meg minek is kell egy ilyen fórumon?

    Az orosz csodát pedig hagyjad már addig, amíg a nevét is hibásan írod le...LOL

    Xiaomi Redmi 3

Új hozzászólás Aktív témák