Új hozzászólás Aktív témák

  • baitsee23

    őstag

    Sziasztok!
    Próbáltam okosodni az összefoglaló alapján, de nem sikerült. :D
    Digi előfizetők vagyunk. Nincs dekóder, és egy 2 ,5 éves 4k-s LG tv-nk van. Kb. 1 hete tapasztalható, hogy esténként széteseget, ugrik a kép, a hang. Szóltam a Diginek. Tegnap a társasház lépcsőházában a "dobozban" emeltek a jelerősségen a szakik. Utána már délután is elő-elöfordult némi ficcenés, és mivel kedvesen érdeklődtek, hogy mi a szitu, jeleztem a tapasztalatokat.
    Kijött egy mester, rámért az aljzatra, és mondta, hogy még így is alacsony a jelszint. Végig nézte az antenna "rendszert" kidobott 2 splittert, és megállapította, hogy nyertünk 10dB-t, ami még mindig inkább kevés. Kb. most vagyunk minimális szintnél. De meglátjuk...
    Ma már délelőttől megy a tv tesztelésből. Folyamatosan jön a probléma - az eddigieknél jóval sűrűbben. :U Néztem a jelszinteket a tv-n. Az összes megjelenített frekvencia sávra kb. 95%-ot mutat. A kézi hangolásnál konkrétan 96%-os jelerősséget és 100%-os jelminőséget.
    Kb. 6-7 éve béreljük a kecót, eddig nem tapasztaltuk a jelenséget - illetve nem tűnt fel. Kb. egy hete elromlott a koax kábel a falban?! :D Help! Help! Help!

    Samsung Galaxy S24

Új hozzászólás Aktív témák