Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz pjen #54265 üzenetére

    "Ha elovastad amit kértem,hozzászólást"

    Engem nem kértél semmire sem, de vettem a fáradságot és megtaláltam 4Grider számára a "koncerttermes" válaszodat.

    "számokkal is alá támasztják"a UPC jobb minőségét

    Igen, megnéztem a kis összesítést, ami ugye elég régi és egy eléggé minimális különbséget mutat a UPC javára, mely különbség abból adódik, amiről én is írtam: a külföldi, német, spanyol, kínai, stb és a töltelék, senki által nem nézett magyar SD adások nagyobb tömörítettségéből (vagy a gyatra forrásából, amire mások utaltak. ) Konkrét példa: román ProTv ~2500 kb/s
    De ugyanezen listában a HD adásoknál érdekes, hogy a DIGI nagyobb mértékben jobb, mint a UPC. Márpedig ha már a minőségről és szépségről beszélgetünk akkor a HD adásokról tegyük ezt.
    Szóval, jó ez az elavult lista (bár valószínű nagyságrendi változások nem történtek), amire hivatkoztál, csak épp nem támasztja alá az állításod, hogy a DIGI rosszabb minőségű lenne. Az általad zömében hangoztatott szebb UPC kép kijelentés pedig szubjektív vélemény és -mint már utaltam rá- nem a minőséget jellemzi. (és megkérdezném a UPC-t min nézed? Box? Tvtuner? Mert, ha box, akkor összehasonlítani így szubjektíve se ildomos, hisz két különböző eszközről van szó. TVtunnerrel kell a UPC-t venni és úgy összehasonlítani, ugyanazzal a tévével vett DIGI-vel. Akkor mondhatnál "hiteles" szubjektív véleményt)

    Szóval, értem én, hogy mit akarsz mondani, csak nem azt mondod.

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák