Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz unravel #51093 üzenetére
Az, hogy Te nem érted, az a Te problémád, ez egy fórum, másnak meg más a problémája. Egyébként mondj egy megoldást, pl Spíler 2 -re? Költözz Tarr Kft -s területre (ezen kívül)
Ne stream -et, mert tele van cseszve az összes ilyen oldal reklámokkal, rosszabb esetben vírusokkal, az okos tv-k vagy megbirkóznak vele vagy nem, az adás megakad, 140 cm es tv -n az 476/576 nem annyira bejövős. Szóval várom javaslataid. -
Watt25
veterán
Én továbbra is azt mondanám, hogy jelszint probléma, állítható csillapítóval be kell lőni azt a szintet, amit szeret az a tévé.
(#51097) Secundus
Neked is: téma összefoglaló 21., 23., 24., 25.pontja. Nem fog tudni senki ennél többet segíteni.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
andaman
tag
válasz andaman #51104 üzenetére
A mechanikus nem ajánlott.
"Ennél a megoldásnál léteznek sokkal olcsóbb csúszkás, vagy nyomógombos átkapcsolók, azoknak azonban nagyon kicsi az elválasztási csillapítása, ami zavarokat idéz elő mind a kábelTV rendszerben mind a földi vételnél."The man is a snowflake on the river.
-
Varszegig
veterán
válasz istnag #51101 üzenetére
Azért a streamekre ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A La Liga első fordulóját egy random HD streammel néztük, és végig akadásmentes, tűéles kép volt. Egyedül némi fps hiány volt felfedezhető a magas labdáknál, de ehhez egyrészt hamar hozzászokik a szem, másrészt ugyanezt látom egy telenor mytvnél is.
A második fordulót már elven sport előfizetéssel néztük, a kép még jobb, az fps kb ugyanaz. Az egyetlen amit hátrányként fel lehet hozni, hogy a streamek késnek, az eleven pl. kb fél percet. Szóval a sofascore értesítéseket el kell némítani. De simán vállalható, és legalább nem olyan mosott szar a kép, mint a sport2 sd-n volt.
Tehát lehet találni hd minőségű, nem reklámos, nem vírusos streameket, de ha biztosra akarsz menni, akkor előfizetsz az eleven sports-nál. -
Watt25
veterán
Ez jó pont a Samsung-nak. Akkor annyival egészítem ki, hogy szerintem LG-vel nem működne a dolog. Ha átállítom légiről kábelre (vagy vissza), törli a tárolt csatornákat.
Emellett a hozzászólásom, amire válaszoltál másról szólt: ott Digi kábeltévé és UPC kábeltévé lenne közösítve...[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
veterán
-
törölt tag
A DVB-T ill. DVB-C "közösítést"/egyidejű kezelést szerintem minden TV-ben, Set Top Box-ban megoldották, ami több DVB szabványt kezel. Tehát nem csak a Samsungokban, hanem pl. az LG TV készülékeiben is. ... és gyanítom, hogy a többi gyártó TV-i is gond nélkül kezelik ezt a dolgot.
Az antenna bemenet átkapcsolásra is csak azért van szükség, mert nem használnak két külön bemenetet az azonos frekvenciatartomány miatt. (Amennyiben külön-külön antenna bemenetet használnának DVB-T-re és DVB-C-re átkapcsoló sem kellene.)DE! A probléma felvetésben két különböző DVB-C szolgáltató "közösítéséről" van szó, ami azért eléggé más tészta, mint a kábel-földi "közösítés", ahogy Watt25 is írta.
[ Szerkesztve ]
-
Harman Smith
csendes tag
Sziasztok!
Van egy viszonylag új Samsung TV-nk (MU6102), ami elvileg tudja a DVB-C-t, de közvetlenül kábelről valamiért nem látja a digitális csatornákat. Set-top-boxról működik minden rendesen. Van valami tippetek, hogy mi nem stimmelhet?
-
pjen
félisten
válasz Harman Smith #51114 üzenetére
Szerintem teljes hangolás nyomj, kéne látnia.
-
lord_m
senior tag
Ha jól emlékszem, még a DIGI szolgáltatót is be lehet jelölni a hangolás elején. Nálunk egyből megtalált mindent.
-
törölt tag
Kéziben hangolj be egy-két frekvenciát (MUX-ot), hogy lát-e a TV jelet és milyen szintűt!
-
Harman Smith
csendes tag
Digitális hangolásnál nem lát semmit, sem magától, sem manuálisan ráhangolva a megadott frekvenciákra. Más kapcsolódó beállítást nem nagyon találtam.
-
lord_m
senior tag
válasz Harman Smith #51118 üzenetére
Biztos, hogy a "Kábel" van kijelölve és nem a "Légi"?
-
Harman Smith
csendes tag
Megoldódott, tényleg az automatikus hangolásnál lehetett csak átállítani, köszi a segítséget!
-
zichie
senior tag
Tudom, hogy mindenki a Spíler 2 miatt panaszkodik. Én a hiányának pozitív hatását tapasztalom meg. Egy jó ideje már nem néztem a spanyol bajnokságot, de most hétvégén nálam összejöttünk egy páran. Én, a fater és a szomszéd. Mindhárman digisek vagyunk, így nincs Spíler, de sikerült találnom egy jó minőségű fix műholdas hd forrást. Itt nincsenek fps problémák, mint a netes steameknél és még net sem kell neki, ráadásul még a pc-t sem kell hozzá bekapcsolni, max. csak addig amíg megtaláltam a vételhez szükséges paramétereket és infókat. Szombat estére én hoztam a sört, a szomszéd a pattogatott kukoricát. A jó hangulat adott volt. A műholdvevőt és a forgatós tányért is legalább használtam, mert mivel van digikábel, így az utóbbi időben kihasználatlan volt, bár a MotoGP-re azért szoktam használni, mert ugye Digikábelen az sem érhető el. Ha lenne Spíler 2, akkor mindenki otthon "bezárkózva" nézte volna a meccset és elmaradt volna a közösségi élmény. Meg is beszéltük, hogy több ilyen "LaLiga party"-t is csapunk, ha Barca meccs lesz, amíg nem lesz Spíler 2.
Érdekes, hogy két-három éve még a Digisporton volt a MotoGP, akkor könnyen elérhető volt, nem érdekelt, nem néztem, miután átkerült a Spílerre, azaz elérhetetlen lett, azóta szinte minden futamot nézek "égi forrásból". Hasonló a helyzet most a LaLigával is. Amíg volt, addig nem érdekelt. A LaLigát csak a Spíler 2 adja, ami más nagyobb szolgáltatóknál sincs, így ez egyfajta plusz exkluzivitást ad, megvan annak a "fílingje", hogy olyasmit nézünk, ami csak kevés embernek adatik meg jelenleg az országban. Valami ilyesmit érezhet most a Tarrosok egy része is. A szomszéd is örült, hogy nem kellett küzdenie a netes streamekkel. Lassú öreg pc-je van, ahol akadozik erősen a kép a streameknél.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Joe123
senior tag
válasz szabogabor10 #51125 üzenetére
Jó minőségű ace streamet szerintem ma már szinte minden fontosabb sporteseményhez lehet találni. (F1-et, NLF-t is azon nézem jó ideje.)
-
veterán
válasz Joe123 #51126 üzenetére
Az a baj, hogy igazából 8-9 Mbit/s és 50 fps alatt nekem nem igazán jó minősegű egy stream. Az Eurosport Player előfizetésem is a 25 fps miatt mondtam le. Szaggat minden gyors mozgásnál.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Joe123
senior tag
válasz szabogabor10 #51127 üzenetére
Arra még pár évet várni kell, hogy ezek általánossá váljanak, de úgy vettem észre, hogy az utóbbi pár évben nagyon sokat javult a streamek minősége. Az optika terjedése is sokat lendít ezen szerintem.
-
veterán
-
kene84
aktív tag
Indul a Digi mindenkinek akció az okos csomag helyett, az első 3 hónap lesz kedvezményes(listaárhoz képest látványosabban), onnantól listaár és mindez 12 hónapos határozott szerződés aláírásakor.
-
zsolti72837
addikt
-
mpo
veterán
válasz zsolti72837 #51138 üzenetére
Ha tudtam volna vagy most tudnám, azt rejtett üzenetben, de közöltem volna.
Nem véletlenül írtam az utolsó sort, ha bejön a tippem, akkor hivatkozni fogok rá.
Jövő héten megtudjuk, remélem.Ha érted, akkor már elavult.
-
MODERÁTOR
válasz trec12 #51140 üzenetére
Nahát, ma még nem volt szó a spílerről...
-
veterán
válasz Intruder2k5 #51142 üzenetére
Miért nincsen Spíler1-2???😢😨😰😱😵😠
-
mpo
veterán
válasz kene84 #51148 üzenetére
Kevered a dolgokat.
[link]Lefordítom a jogi nyelvet, ha lejár a hűségidő, nem fizethetsz többet, mint a hűségidő alatt.
Az, hogy az első 3 hónap különbözik a maradék 9-től, az egy verzió, de lehetne mind a 12 hónap egyforma, csak olcsóbb a listaárnál.
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest