Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi kecske

    tag

    Sziasztok!

    Egy kis tapasztalatot osztanék meg hátha másnak is segít.. Most volt itt a Digis haverom.. rendbetette a lakás kábelhálózatát, jó öreg amcsi kábel blankoló és krimpelők és profi eszközök segítségével.
    Tehát 1-2 info amit én nem tudtam eddig..

    Csak olyan kábelt érdemes használni (KOAX) ami legalább 3xos árnyékolású, mert ami nem az, abban annyira gyenge a harisnya, hogy a mindigTV adásait zavarhatja, mivel az adótorony antennái olyan erősek, hogy összeszedik a zajokat és zavarokat, ezért lehet szar az adás.

    Minél több osztás,toldás stb van a rendszerben annál nagyobb a hiba faktor, nagyobb a csillapítás és zavarja a digitális jelet, amitől szemcsésedik, szétesik a kép.

    Valamint digitális adás keresésénél 354MHz-en érdemes keresni, hálózat módban 256QAM 6900es sebességgel. Azért ez az ajánlott, mert az okosabb TV-k ott találnak egy hálózat listát amit letölt és így nem kell teljes kereséssel végigfuttatni az összes frekit összes beállítást, oda el vannak mentve az aktuális adók listája, frekije és azonnal megtalálja azokat.. közepes digi csomaggal így találtam 118db csatornát digitálisan :)

    Remélem volt akinek tudtam segíteni!

    “Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák