Új hozzászólás Aktív témák

  • norbi24

    csendes tag

    válasz Rick4 #7258 üzenetére

    Szia Rick4.
    Én is kíváncsi voltam reggel, hogy bírja a digi ezt a hideget (-16) és mielőtt elmentem dolgozni végigzongoráztam a csatikat (nem mindet csak 10-15 általam használtat) és semmilyen problémával nem találkoztam (80/98).
    Lehet az a probléma, hogy nekem nincs ilyen profin beállított óriás tükröm csak a gagyi digis amit majd 4 éve szereltek fel. Azóta idén lett hozzányúlva mert tönkrement a UPC-s Twin fej egyik ága (akkoriban a digi még nem szerelt twin fejet ezért kellett fű alatt szerezni egyet és UPC-s szerelőktől sikerült is) és egy quad fej lett felrakva, de az antennán akkor sem lett állítva, mert ránéztek műszerrel és tökéletes volt. Tetőn van az antenna. (2 humax (idei) belltérim van és 1 hunday ami egyidős az előfizetésemmel)
    Idén vettem lcd tv-t (94-es samu) és nagyon féltem hogy szar lessz a kép de láss csodát nem szar, én nem tudom más műholdas szolgáltatókkal összehasonlítani a képet csak a földi sugárzású digitálissal és nem óriási a különbség (na jó, ha az m1-hd ban ad akkor az tényleg sokkal szebb csakhát szar a műsor).
    Nem kell annyira lehúzni a digit, vannak korlátai de az én szubjektív (sajnos nem tudok olyan objektív és jól tájékozott lenni mint te) véleményem szerint ár/érték arányban még mindig a toppon van. (3200-ért 3 beltérivel)
    Minden jót neked.

Új hozzászólás Aktív témák