Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz mcs10 #6649 üzenetére

    Egyelőre még csak arra várok, hogy így legyen.
    Jelenleg egy darab dual beltérim van, tehát két szobában nézem a digit egymástól függetlenül. Kb 2-3 éve ez volt a divat és akkor így kötötték, persze ha két szobára kérte a kedves ügyfél. Egy antenna, egy kimenetes fej, de a dual beltéri asszem hátul össze van fűzve. A régi konstrukcióban 2900 forintért. Még.
    És a jövő?
    Új konstrukció: quad fej (4 kimenetes), három beltéri, mindegyik a fejtől külön kábellel jön le.
    Első beltéri ingyenes: 2900 forint összesen a havidíj.
    Két beltéri 2900+300 forint=3200Ft összesen a havidíj.
    Három beltéri 2900+500 forint=3400Ft összesen a havidíj.
    Ami számomra érthetetlen, anno az első tv-nél meg kellett vennem az egész cuccot. Ez még az első kötéseknél, az indulásnál volt. Aztán amikor a második szobára is kértem akkor visszavették az akkori egy szem beltérimet és a dualt már kölcsön adták teljesen ingyen. A tányér és a fej maradt az én tulajdonom. A három beltérit szintén bérlem majd, mostmár csekély felárért de a tányér és a fej még mindíg az enyém marad, vagyis meg kell vennem a quad fejet (4500 Ft). Szóval azokat miért nem lehet bérelni? Mármint a quad fejet legalább. Mondjuk nem egy vészes összeg a 4500, de akkor sem értem, hogy miért?
    Egy szó mint száz: nekem mint régi előfizető most 4500 forint a fej és utána havi 3400 a három tv-n való szolgáltatás. Semmi szerelési díj nincs rákérdeztem ügyfélszolgálaton ennyi az egész költség. Mondjuk a kábelezést megcsináltam magamnak, ne a faszi fúrja már szét a házat.
    Új előfizetés esetén lehet még valami költség, pl a kábel és szerelvények díja, de ezeket is majd csekken kell fizetni. Ügyfélszolgálaton elmondja a csaj, hogy mi van még ha új előfizető szeretnél lenni.

Új hozzászólás Aktív témák