Új hozzászólás Aktív témák

  • Nietzsche_

    tag

    De egyébként az eset érdekessége, hogy másik fórumon is készültem felvetni ue-t a problémát, s ott már valaki pont előttem írta ugyanezt... :

    Az nem lehetséges, hogy ez egy szoftveres vagy központi hiba? Furcsa, egyszerre több embernél is ilyen hiba... vagy voltak ilyen hibák már régebben is? Értsd: jellegzetes hiba a dual beltériknél ez?

    És hirtelen hasonló gonddal mindjárt vagy három hasonló ügy össze lett számolva - ami tekintve, h. kis lélekszámú fórumról van szó, elég érdekes :(

    Nem tudok róla, h. bármi át lett volna dugdosva, változtatások nélkül több mint másfél évig szépen elfutott így. De ha lefordítod a kábelnév rövidítéseket, s h. melyiknél mit is kellene oda dugni, akkor leellenőrzöm azt is :DD

    Szerk: jah, le sikerült mégiscsak fordítanom :D Nem, sima megfelelő, nem buherált csatlakozás, normál - ennek megfelelő kábellel. Nem is gondoltam, h. lehetne mással is :)

    Szerk2: a beltéri menüje olyankor be se jön, olyan, mintha hirtelen nem is lenne a helyén csatorna. a kábelek nem sérültek, nem törtek meg, falban megy, külön elvezetésben az egész. S mint írtam is, az infra is eléggé meg van gajdulva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák