Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Vasárnap 11 óra fele tértem magamhoz, kidülöngéltem a fürdöszobába, hogy ott micsináltam, nem illik a topic profiljába. Aztán egy bögre tea társaságában lehenyéltem a nappaliban a tv elé. Néztem ezt-azt, többnyire discovery, animal, stb. Az ablakból látom, hogy mostoha idő van, szürke, esik is valami, néha kopog, az erdő ágain vastag a jég.
    Asszony szól, hogy kész a reggeli. Odatelepszek, közben félszemmel az RSPCA akcióit figyelem, épp egy girhes lovat pátyolgatnak, és bilincselik a gazdáját.
    Mikoris a kép elkezd összetöredezni. Csikk.. csekk.. csippp. nyikk. kockahalmaz. Összeráncoltam a homlokom, átkapcsoltam a TV2-re, ott minden jó. Épp valami érdekes jelenet volt, igy azt néztük tovább. Pár perc múlva azis csikk csekk, nyikk nyakk, reccs, kocka. Namondom, nézzük csak ezt a jelszintet!
    Hát 25% alig volt :)
    Ejha! Váltogattam jobbra balra, mindenhol ez a szitu. Namondom vazzeg, vagy mágneses felhö van bucuresti fölött, vagy a szomszédba vissza-visszajáró rabló megin az én antennámon ereszkedett le a zsák motyóval.
    Fürdököpeny felkap, kilépek a teraszra, és ezzel a lendülettel úgy hanyattesek, hogy csillebérc túlsó sarkán, a KFKI-ben azt hitték, sikerült előállitaniuk a mini-feketlyukat, és épp most szippantott be Kinából egy apró falut a Föld közepén keresztül.
    Még fektemben megvizsgáltam, hogy megvan mind a 200valahány csontom, és egyben -e. Úgy tünt igen, bár a kis cserepesvirág már nem úszta meg ennyivel, nem tolerált a becsapódó 100 kiló tömény izmot... öö. hájat.
    Papucsot levetve, zokniban egyensúlyoztam a terszon felgyült jégpáncélon a sarokig, ahol meglepődve láttam, hogy kedves kis antennámon, a fejen, a kábelen, mindenhol jópofa jégcsapok vigyorognak, és a fej, mint egy üvegmikrofon, kigömbölyödött a jégtől. Az antenna belsejéből is már csak néhány húsdarab hiányzott, és hajazott volna apám méltán hires kocsonyájára, mikor lefagy éjszaka a sufniban.
    No Andie pajtás, ezzel most mit tegyünk? - vakartam a fejemet, de aztán el is kaptam a kezem, mert apró púp kezdett dudorodni az iménti becsapódás és lefejelés kapcsán.
    Az antennát leszerelni, megmelegiteni, majd újra felrakni nem egy jópofa feladat -5 fokban, ónosesőben. Lekapargatni a jeget a tányérról még csakcsak, de a fejröl? áh... nem hiányzik most egy csere. Egyébkéntis, jó 50 centire nyúlik ki a fej a terasz sikjából, úgyhogy ki sem érek odáig, és a sikossági viszonyokat ismerve, fejest is állnék a garázsok előtt felgyűlt hókupacokba rövidúton.
    Ekkor jött a mekgájver ötlet!!! "Berohantam" kétoldalt kapaszkodva, mint aki 15 sörön túl van, a fürdőbe ismét, felkaptam a hajszáritót, kihúztam egy hosszabbitót a teraszra, majd beaktiváltam a lézerfegyvert. Csakhogy akárhogy nyújtózkodtam, nem értem ki a korlát rácsain keresztül annyira, hogy a fej kellő hőt kapjon a hajszáritóból.
    Ekkor pillantottam meg a partfist a falnak támasztva. Ismét beszáguldottam, majd egy tekercs ragszalaggal tértem vissza. Rákókányoltam a partfis végére a hajszáritót, bekapcsolt állapotban. Ez kb úgy nézett ki, mint amivel egy törpe akarná egy óriás haját megszáritani. Kinyújtottam az alkotásomat a rácson, és láss csodát, gyönyörüen le tudtam hösugározni kb 10 perc búgás után a jeget a cuccról, közben látványosan javult a jel.
    Mire kellően vizes lettem a fentről csöpögő esőtől, és a zoknimba belefagyott fél kiló jég, addigra frankón vissza is tért a 85-90% körüli jelszint.
    Habár a szomszédok ekkorra már csoportokba verődve fogadásokat kötöttek, hogy mikor esek le, illetve mit is csinálok pontosan, én azthiszem szabadalmaztatom az eljárásomat. :U

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák