Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Lassan, de biztosan haladgatok én is, Dual-Wield Rogue-vel nyomom, kizárólag közelharccal, az íjat csak a statok miatt viselem. Eddig nagyon tetszik a játék, érezhetően jobb, mint a béta alatt volt. Technikai problémám eddig mindössze egyetlenegyszer volt, amikor egy dungeon közepén kivágott az asztalra, de azóta már jött pár patch, a hétvégén elég sokat toltam, akkor sem volt probléma és azóta sem, úgy tűnik, lassan helyreáll minden.

    A nehézséget elég jól eltalálták szerintem, még World Tier II-ben vagyok, viszonylag simán haladok, bár azért néha egy-két boss meg tud tréfálni (Pl. eddig egyszer találkoztam a Butcher-rel, éppenhogy le tudtam szedni 3/4-ig a HP-ját, utána el kellett iszkolnom. Rajta kívül még az egyik erődnek a főellenfelével kínlódtam sokáig [valami nekró volt].)

    Cuccok elég jól esnek már, de azért még nem vagyok full epic gearben. Mérgezéses Skillt használok, elég szépen irt a Flurry, és pár olyan skillt adó cucc is van, amivel minél többen vesznek körül, annál jobban gyógyulok és a páncélom is erősebb lesz. Tömegben dara megy, de pár boss nehéz, ha nem idéz meg sűrűn csicskákat, egyedül a Shadow Clone (vagy mi) ami segít ilyenkor.

    Még mindig nincs meg a lovam (most kezdtem Act IV-et), viszont ami érdekes, hogy elméletileg a Béta alatt elértem a 25. szintet, szóval kellett volna kapnom armor skint, mégsem látom a szekrényben. Valaki nem tudja, hol lehet azt megtalálni?

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák