Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Nem, mert gyenge az érvelés mellette hogy cheat, már hetek óta tudnak róla (javíthatnák), 'jogod' van alttal temperelni, egyszerűen nincs jól leprogramozva.
Nem lépsz jobban a játék keretein túl, mint aki pl a viscous shield paragon vagy a többi spiritborn bugot használja a buildjében.Be van rakva a többi bug mellé, majd az új szezonra javítják.
EA: It's in the crate!
-
Amartus
senior tag
Mióta a Vessel megjelent, azóta jelentkezik az, hogy random kilép a játék. Találkozott más is ezzel? Van rá megoldás?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Lézerparaszt #24957 üzenetére
Legyen holnap. Nekem bármikor jó.
bajtokarpi? Neked is ok? Mondjatok egy időpontot.
Most már csak olyan ember kellene negyediknek, aki tudja mit kell csinálni. -
félisten
válasz bajtokarpi #24966 üzenetére
Reggel mehet.
Proevo nekem van friendslisten."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ProEvoFan
nagyúr
Oké, remélem felkelek addigra.
-
shotika
őstag
Az este margójára:
Egyszer sem fagyott be, és nem volt képmegakadás se.
Esett egy 3GA Uni fejes a Wolf Druidra, illetve egy 3GA one hand leg fegyo hozzá.
6 db Mythic Uni esett kb 2 óra Boss farm alatt (2 Duriel, 2 Lord Zir, és 2 Varshan), természetesen mind szar (a staffból 2 is... 3 Melted Amulett, 1 Shattered Vow)Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
ProEvoFan
nagyúr
Online vagyok, mehet a party.
Többiek? -
fgo
tag
Sziasztok, indítottam egy új karaktert(sorcerer). Paragon táblánál az Elementalist(13 szintű) Glyph be rakok a helyére semmi nem változik nem ad bónuszt. Bármelyik másikal nincs semmi gond. Mi a hiba, mit néztem el?
-
Amartus
senior tag
válasz shotika #24973 üzenetére
Az a legérdekesebb, hogy két eltérő konfigú gépen is fent van, a közös csak az RTX kártyák(3080 és 3070). Mégis mind a kettőnél ugyan azt csinálja, egyszerűen kidob a játékból; a leggyakoribb üzenet a memóriára vonatkozott eddig, bár volt úgy is, hogy semmi általam elindított alkalmazás sem futott közben.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
SQX_Barto
addikt
Aki a Rob-os Spiritborn Speed Pit 300-as (vagy 250es) buildet hasznalja, megprobalta vele a 150et?
Ez mar nagyon necces volt (2 percig csepeltem a bosst, es kb 10masodpercem maradt)
A cuccokon meg van mit javitani, meg ha ramszakadna egy Obduscite banya, akkor resetelni lehetne a masterworkok nagy reszet. Ha ebbol is ki lehetne facsarni a 150et, akkor nem epitenem at a One Shot buildre.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz Beretvás #24985 üzenetére
Duplikalas, gold vetel, kb semmi se lehetetlen. Van ismerosom tele van 3-4 csillagos cuccokkal es level 300as, kivancsi lennek, mennyi goldot koltott ra...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz Beretvás #24987 üzenetére
Duplikalas szerintem konzolon megy, szoval PC onlykent nem tudnam megcsinalni ha akarnam se, penzt nem koltok se goldra, se itemre, most meg boss matit se veszek, mert mar reg kiegtem a Duriel 4-tol
-
boogie84
veterán
Még hordában a Council valamelyike is több Mythic itemet dobott S6-ban mint Varshan.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
SQX_Barto
addikt
Nem volt benne a multkori patch notes-ban, hogy kijavitottak az Undercity benyeli a Tribute-ot es b~@ik adni amit kene? Mert az Obducite-ost meg mindig elfelejti odaadni...
Fa#'om beleverem ebbe a tehesegtelen csurhebe.
Eskuszom blizzardnal mar csak a total alja feljelsztok maradtak, akik nem kellenek a kutyanak se mashova.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz shotika #24992 üzenetére
"spórol a Blizzard, hogy időre jöjjenek a tartalmak." - Mint a 6 oras keses season kezdeskor, vagy a 4-5 item, ami valami bug miatt 2-3 het kesessel lett engedelyezve?
-
faragojof
őstag
válasz shotika #24992 üzenetére
Félve kérdezem, mert nem vagyok biztos benne. A PTR nem erre lett a D3-ban kitalálva? Nem ott kellene megfeszíteni a játékot? Bugokat, hibákat keresni, jelenteni? A D4-ben van egyáltalán ilyen?
Mondjuk a játék állapotát nézve inkább programozók, JÓ programozók hiányoznak ott.
Ma hajnal 4-től egyetlen városból vagy városba teleportot sem sikerült szerver kapcsolat vesztés nélkül befejezni...
Kispöcskivan..."Formicate Under Command of the King,,
-
malacka87
őstag
válasz faragojof #24996 üzenetére
Ráadásul akiket meghívtak a blizzard főhadiszállásra spirit bornt tesztelni beletoltak több ezer órát a classba! Érdekes módon nem derültek ki a quil volley bugok! Vagy simán tudtak róla es mivel ez az új legyen op hogy vegyék mint a cukrot…
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Jim-X
őstag
válasz boogie84 #24989 üzenetére
Nekem dobott mar minden boss mythic-et, meg a tribute is 2-t. Tegnap este Grigorie egymas utan oleskor 1-1 mythic... Lassan telik a ladam... Szepek, de kb ennyi
Mas: Irtatok altot lehet szintezni whisper ladakkal, mar van 22db, mennyi kell kb az instant 60-hoz egy altnak?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest