Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz Pekkk #47541 üzenetére

    Amúgy jah, volt 1.0.4 "buff":

    Ahelyett, hogy csináltak volna 1-2 használható erős skillt, az eddig is szarokat erősítgették itt-ott. Pl. arcane torrentet meg meteort buffoltak. Előbbi úgy szar, ahogy van, amúgy pedig főleg a meteor hatékony használatához csi-trillió mana(arcane) kell, sok chc% és még több arcane pow. on crit-tel. A signature spellek buffjain nem érzem az előrelépést, kb. semmi hatása.
    Még a hydra az, amire azt mondom, hogy volt 1-2 érezhető buff.

    Az meg egyenesen vérlázító, hogy a critical mass buildet több lépcsőben immáron teljesen használhatatlanná tették. Ezt az egyet tudta a wiz, hát a földbe nerfelték. <--- ezt írom az azóta keletkezett előző két hsz-re is.

    Vagy akkor dmg növelés helyett legalább csökkenthették volna az arcane* cost-ot, vagy a max arcane-t növelhették volna, még ez utóbbi kettőnek lett volna a legnagyobb értelme. Mi az, hogy wiz lvl60-on küzd a manával és cuccok nélkül 2-3at tud ellőni az erősekből?! Kettő-három?!

    * Ez is: MI a fasz ez az arcane??! Mana elnevezés nem vót jó?

    Áhhhh...tré-tré-tréééé az egész úgy ahogy van.
    Leültem.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Aktív témák