Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    Hm. Van valami infó Ghom méregfelhőcskéjéről? Mert bárhogy is számolom az ellenállásaimat sehogy se jön össze a sebzéskülönbözet. Két verzió volt:
    1. Kétfegyveres erős felindulásos lelkesedés amikor kibukott a "félisten" bug: kb minden paszív kombót kipróbáltam és a végén 2k LoH is volt mégis összecsomagolt, kiröhögött aztán megalázott. Kb 10k armorom lehetett és 70,67% ellenállás. A méregfelhő hosszú távon úgy fél másodpercenklént 3000 sebzést adott, de néha bevillant egy kövér ötezres is.
    2. passziv pajzs-fegyver kombó: kicsit több az ellenállás (73,4%), van 15k armor: A felhő csak cirógatott végig: Zsenge 500-as sebzéseket dobálgatott fél másodpercenként.
    A kettő közt irreálisan nagy a különbség. Az 5k armor sokat nem számít, mert mikor nagy volt az arcom sikerült lenyomnom ebben a felállásban 6-7k armorral is ilyen resistnél. Ez alapján az ellenállás (méreg?) az ami nagyon hat. Viszont ott max 2-3% az eltérés. Lenne valami "töréspont" ami alatt gyengébb hatásfokú vagy nem működik az ellenállás? van erről valami infó?

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Aktív témák