Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz maross #3600 üzenetére

    Most miért kevered a dolgokat? A Paypal elképzelhető, hogy át fogja venni a teljes Blizzard Storet, Ott nem a tárgyakat lehet venni, hanem a céghez köthető játékokat, ajándéktárgyakat, stb. Alapvetően dollárban vannak megadva ezek az árak, és az a kérdés, hogy ezeket milyen árfolyamon fogják átszámolni euróba. A steamen ez 1 euró = 1 dollár, csak a viszonyitás végett. Ennek semmi köze a D3-as tárgyakhoz.

    A D3-as RMAH-ban fog menni a tárgyakra való licitálás, és a kapott összeget vagy megtartod a belső számládon és a Storeban költöd el, vagy a sikeres licit után egyből kiutaltatod a paypal számládra. US-ben dollárért, EU-ban euróért fog menni és nem lesz köztük átjárás.

    Ha a Blizzard is árulna saját tárgyakat, akkor azután adófizetési kötelezettsége lenne. Mint ahogy az egyszeri kereskedő játékosnak is, aki eladja a tárgyait és ebből valós bevétele keletkezik, annak is adófizetési kötelezettsége van. A Blizzard többek között ezért sem fog árulni, meghagyja a játékosoknak, igy is problémásak több országban a szolgáltatásaik.

    FehérHolló: Jobb is, ha nem kevered tovább a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák