Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Így elsőre, laikus szemmel, nem sok különbéget látok az LT X38-T2R-hez képest. Na, persze a DDR3-as síneket leszámítva...
Amúgy én is kíváncsi vagyok erre a lapra, de ezt már csak akkor veszem meg, ha előtte westlake, vagy Achi jól kitesztelte, s mind a tíz újjukat megnyalják a teszt végén!
-
Martin2004
tag
ez az ich10 valamilyen szabványon kívüli trükk.? mondjuk, jól hangzik az x38 ich9-cel szemben?
Ööö. ugyanaz a viynó gyorsabb ich10-es lapban mint ich9-esen? (nem igazán hiszem, de azért megkérdezem ) Mi is ennek a többlettudása?
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
-
Zé_Mester
őstag
látom itt is bünteted a népet a képekkel
én kb 10-15 percig nem tértem magamhoz, amikor megnéztem a prividben a linket
ŰBERBRUTÁL !!!!Rajjmen - na ez az amire kíváncsi vagyok én is, mert ha úgy megy majd mint a P35-ös társa akkor lehet bevállalok egy cserét.
csak gondolom nem ingyenééé fogják adni azt a Thermalright hűtést, ha az LT 56e, akkor ez lesz vagy 70e -
Rajjmen
aktív tag
Kicsit messzebb van tőled mint 1km, mert ez a gépem otthon van, szóval kb 140km-re.
Igazából egyenlőre csak gond van, nem mennek a memók párba és a 25-s hibakódnál folyamatosan megáll, ami szrint nem jó aa vga-m, amit ki is cseréltem már egy működő gép vga-jára, amivel színtúgy nem megy. Most épp lövésem sincs, hogy mi lehet a gond. A fő poén, hogy nálunk nincs senkinek ddr3-sa, így nem tudok senkitől kérni, hogy kipróbáljam, hogy nem-e a lappal van e gond.
Marad az, hogy reggel és próbálok keríteni másik ddr3-s memót.
Addig nem tudlak titeket mivel kecsegtetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest