Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz FehérHolló #5258 üzenetére
És ha egyszerűen kipróbálja vásárlás előtt?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Adott egy Dell XPS M1330 Vista 32-vel, Hibarnálásnál ill. Sleepnél előfordul hogy kékhalálozik a Windows, hibás lehet valami a notiban vagy a Vista felel a problémáért?
(legfrissebb BIOS, driverek, Windows Update-ről is minden fel lett téve)"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz visnor2000 #6573 üzenetére
Hugomé a gép, én csak most találkoztam vele. (mivel össze volt gányolva a rendszer, rendbe kellett raknom )
Semmilyen sípoló hangot nem ad ki, viszont a Vista folyamatosan zaklatja a HDD-t, idegesítő az állandó "sercegés". (annyira halk hogy kerregésnek nem nevezném, Hitachi 160GB 7200RPM)
A HDD-n kívül nem nagyon lett piszkálva az alapkonfig, T7100, X3100, 2x512MB 667-es RAM. Kimaradt valami fontos?"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Cerebellumm #10074 üzenetére
Nem kell parázni, nem lesz vele baj. Én is nemrég dugtam egy 512-es Samsung modult egy 128-as helyére egy Presario 714EA-ba. Fütt mint a pokol tüze, de bírja.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Hali!
Adott egy XPS M1330, a billentyűzet feletti fekete műanyagdarabbal van egy kis gond, ami a bekapcsológombot és az érintőgombokat tartalmazza, a bal széle (ahol az XPS M1330 felirat van) kicsit eláll hátra és felfele. Tudja valaki, hogy milyen módon van rögzítve, valami csavarral és érdemes szétkapni, vagy valami pöcök törhetett el? Kösz."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs