Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Szia!
1. Én is így kezdtem, de mivel a lan illesztőt sem rakta fel többekkel együtt, mindent magam telepítettem a DELL oldaláról.
2. a wifi nálam rendben működik, esetleg próbáld meg újratelepíteni a drivereket.
3. a biosban lehet az akku használatának megfelelő módját beállítani. Én ott a hálózatról történő üzemet választottam, pontosan nem tudom mi a neve. Az akkura nem is figyelek azóta, de nem tűnt fel, hogy játék közben merülne. Igaz én csak a WOT-val játszom.
A gépem az elején hangos volt és nagyon melegedett is, aztán az Intel XTU-val -120mV és minden rendben lett.
Még újra kell pasztáznom, mert az egyik mag mindig kicsit magasabb hőfokon üzemel.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest