Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
milyen szinten űzitek a focit?
elképzelhető, hogy néha én is lemennék, de én csak szeretek játszani, egyébként teljesen amatőr vagyok. -
ibazsb
tag
Az első találkozón sok minden kiderül.
Aki jól szórakozott és jól érezte magát jön legközelebb is.A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
-
menalcas
őstag
-
Isee
senior tag
Akkor szerintem kezdjük azzal, hogy kiválasztjuk az időt, ami mindenkinek jó lenne, meg kozben a pályát is érdemes lenne lerendezni, hogy melyik terembe megyünk. Nekem nincsen sok tapasztalatom a szervezéssel kapcsolatban, viszont az időpont, ami majdnem mindenkinek megfelel, az jó. Este 6-7 tájt
szerk.: nem mintha eddig nem erről szolt volna a topik
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
menalcas
őstag
Mint feletted írták is fenergie84-nak csak 8tól jó sztem vegyük inkább a 8at mert az már tényleg nagyrésszt mindenkinek megfelel, ha mégse az kérem jelezze és akkor már a napot kéne kitűzni aztán a héten lefoglalni a helyet
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
izomhod
őstag
8 oké
-
doktor úr
aktív tag
Este 8 nekem is jó, amikor épp itthon vagyok.
-
doktor úr
aktív tag
Ja, mielőtt elfelejtem: majd mindenki hozzon egy fehér és egy nemfehér (aka "sötét") pólót!
-
Isee
senior tag
rendben, nekem 8
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
BLiNk3r
senior tag
A bejelölt napokon nekem is oké a 8 óra.
-
menalcas
őstag
Látom gyülik a táblázat, a héten sztem biztos tudunk kitüzni napot a 20:00 hoz, közben bárkinek van ötlete zárt teremmel kapcsolatban ne tartsa magában.
-
izomhod
őstag
nov 11. szerda 7 ember ok
nov 16 hétfő 8 ember jelölt ok-tnov 5 csüt 6 db oké 4 talán, az is 10 fő
nov 8-9-10 is elég jó
nos?
ha nincs ki a csapat a megfelelő fővel, ismerős jöhet 1-2 ember, nem?
-
tibi666
senior tag
nekem a kedd, szerda esték jók elsősorban, esetleg hétfő.
feltéve, hogy szívesen láttok egy kétballábast magatok között. -
izomhod
őstag
mindenkit, aki ph-s, vagy haver!
a linken lehet módosítani, ha máshogy alakulnak a napok
-
z0d1AK
nagyúr
bár elfelejtettem írni, de a 8órák általában nekem is jók.
Egyébként 8-tól meddig? kifulladásig? reggelig? első vérző sebig?
Nem igen lesz itt profi szerintem, bő 1,5 év után szerintem én is örülök majd, ha nem gáncsolom ki magam.
Azért a játékvezetőként valahogy mindig olyan jót röhögök magamban a sok, béna játékoson, aztán meg pont én leszek az, akin jókat lehet majd röhögni| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz fenergie84 #73 üzenetére
A profi karrierem az előtt fejeződött be, hogy elkezdődött volna
2007 nyarán szerződtem az akkor alakuló Józsa SE ifi csapatába, majd a következő év márciusával fel kellett hagynom a focival.
Ennek az okai azok voltak, hogy nem sok időm volt a heti 3 edzésre, részben sérülésből, részben öröklötten a térdem kevésbé is bírta a heti 2-3 edzés + meccs ritmust, és tavaly március elsején vizsgáztam le játékvezetőként, és akkor még az volt a hivatalos álláspont, hogy vagy foci, vagy vezetés, a kettő együtt nem ment. Akkor a játékvezetést választottam, nem is bántam meg azt.
Azóta közeledek lassan a 100. meccsemhez, amit a játékvezető, vagy asszisztensként töltök a megyei focipályákon. de ez már jövő tavaszra marad csak nagy valószínűséggel.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
ibazsb
tag
Van egy olyan sejtésem hogy nem csak tudásbeli hanem korbeli különbséggel is találkozni fogunk.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
-
izomhod
őstag
válasz fenergie84 #78 üzenetére
szerintem az oké, főleg ha 10-12 emberrel számolunk, 1-1 csere mindenképp kell, nem?
5-600 ft per fő, ott összedobjuk
-
tibi666
senior tag
válasz fenergie84 #82 üzenetére
nem tudom, hogy nektek milyen az erőnlétetek, de egy órát végigszaladgálni azért nem olyan egyszerű. remélem ez ilyen nagypapi style foci lesz.
csak semmi durvulás.
-
izomhod
őstag
kezdjünk egy órával, aztán a következőre majd látjuk. de lehet másfél-2 is felőlem
-
z0d1AK
nagyúr
188 cm-el?
Én mit mondjak akkor 1.80 magasan?
elbújhatok majd...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
menalcas
őstag
Látom zajlik az élet
-
z0d1AK
nagyúr
Na majd a jövőhéten megmutassuk mi a lókinak hoty mijaza fótbal
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nah, lesz valahol olcsón terem?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
pohár
félisten
Haha mi ez a törpe banda?
Nekem sajna hétköznap egy nap se jó, másnap suli
Mármint ezzel nincs baj, hanem hogy estig vagyok suliban, valahogy haza is kéne jutnomDe nemsoká téli szünet, és mehet a lábtörés mindenfele
Esetleg szóljak kavicsnak, hogy lenne foci? Sőt, ha már megyek én is majd, lehet hozom egy ladányi haveromat, az ottani felnőtt csapatban toljaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
doktor úr
aktív tag
Hogy lehet az időpontjelölésen változtatni?
-
izomhod
őstag
nekem sem sikerült, pedig régebben tudtam
holnap felhívom a mekvártot, és megkérdezem, hogy mikor szabad a terem, majd írok
-
szandisas
őstag
Ha nincs meg még a sok sok ember szerintem én is beszállnék
nekem bármikor jó - azért van előnye is a munkanélküliségnekaláírás
-
izomhod
őstag
válasz szandisas #99 üzenetére
helyes, gyere csak
ide írd fel magad
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs