Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz csapee #24298 üzenetére
Nekem nincsen alatta kivágták.. pont ezeket akarom eladni. Pesten 16ot adnak a kettőért... csak jobb lenne helyben.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz csapee #24521 üzenetére
A bluetooth-os? Kérem...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz csapee #24532 üzenetére
Még nem csináltam semmit... most ráérsz? Mert akkor megyek is
-
Laraxior
titán
válasz csapee #24534 üzenetére
Hát addig azért nem
-
Laraxior
titán
válasz csapee #25811 üzenetére
Nem jössz valamikor Debrecenbe a kütyüddel?
-
sto1911
veterán
válasz csapee #29438 üzenetére
Ne kiabalva olvasd el amit irtam, nalam tok csendes
HIdd el, ha olvastam volna/lattam volna, akkor mergelodtem volna azon is (csak most ez jott kapora). Nem tudom te lattad-e, amikor egy Amadeus30 nevu ficko akart atverni, happy end lett a vege (reszemrol).
"amugy aki a guglit se tudja hasznalni megerdemli hogy dragabban vegye" - nyilvan ebben is van igazsag, pont ezert irtak neki, hogy hatha mas legalabb arra ratalal.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz csapee #29849 üzenetére
azért a közlekedésmérnökök is tudnak néha alkotni a lámpákkal itt Debrecenben
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz csapee #31825 üzenetére
10k környékén nincs valakinek valami normálisabb PCI-expresszes 1GB-os VGA-ja amin van HDMI,és játszani is lehet vele(Crysis,GTA4,Mafia2,Max Payne3........?
Meg valami jobb fajta tápegység is érdekelne 400 watt körül,ami nem hangos!
Esetleg olcsó LCD monitort is vennék leginkább 17"-tól felfelé,de ha olcsó,és jó,lehet elég a 15". -
Laraxior
titán
válasz csapee #33070 üzenetére
Együtt dolgoztok még Pistivel? Te is jössz hétfőn a gyárba szerelni?
-
mghltm
addikt
válasz csapee #33237 üzenetére
(#33239) DonThomasino ide nezz be
csak irigykedsz...
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
pohár
félisten
válasz csapee #34640 üzenetére
az már biztos
van pár Apple garis iPadünk, vegyetek párat, nekem is hadd legyen jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zola007
veterán
válasz csapee #36754 üzenetére
Systane Balance, nem olcsó és először fura lesz, hogy kicsit tejszerű a lötyi, de tartós, megnyugtatja a szemet.
Nekem tavaly volt erős szemszárazságom, végigpróbáltam minimum 5-6 cseppet és gélt és ez vált be a legjobban[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SOAD19
addikt
válasz csapee #36766 üzenetére
Valami olcsó kellene, beltérre lenne. A kibérelt próbatermem ajtaja elég gatya állapotban van, zár se nagyon van rajta, ezért egy hevederzárat akartam felszereltetni. Találkoztam is egy zárszerelővel, és dumáltuk, hogy lehet jó lenne az ajtó külsejére felrakatni egy lemezt, plusz egy hevederzár. Szóval csak a jelenlegi ajtó feljavítására vennék egy lemezt, mert a mostani be van zúzva pár helyen. Az a baj, hogy pontos méret kellene, hogy csak felszerelhessük, de most hívtam egy helyet, és csak az általad írt méretben tudják adni, méretre nem vágnak.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz csapee #36770 üzenetére
Nem zártam be, mert épp mosás alatt volt a domina ruhám és nem tudtam felvenni
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz csapee #37352 üzenetére
(#37352) csapee: és nekem honnan kellett volna tudnom hogy ő milyen árkategóriában nézelődik?
(#37358) cekkk: Igaza van Fenergie-nek , sikerült kiválasztanod pont az a 2 típust, amit szinte reflexből ajánlanak a monitoros topikban.
A fórumokon ajánlott darabok minden termékkategóriában túl vannak árazva a használt piacon, van hogy annyiért lehet őket megvenni, mint más, hasonló tudású ÚJ darabokat.
lassan pár favorizált darab szinte "totem" státuszba kerül és a nevéért veszik meg. Ez már lassan a gyűjtő kategória.Ugyanez mikor ebay-en pl. használt objektívek többért mennek el mint amennyibe anno kerültek vagy amennyit ténylegesen érnek.
Ha ebben a kategóriában nézelődsz, akkor nézd meg esetleg az LG 24-es IPS-ét, szerintem az is jó darab és 50 körül megkapod újonnan. Ha bekalibráltatod, szerintem előrébb leszel vele mint egy kalibrálatlan dell-el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest