Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
az alábbi iskolákról és képzésekről van valakinek saját vagy ismerősi tapasztalata?
Brassai Sámuel - CAD-CAM informatikus
Brassai Sámuel - műszaki informatikus
Beregszászi Pál - szoftverfejlesztő[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
keresek anatómiai csontváz modellt
Ha valaki tud iskolai leltározásból, lomistól vagy zsibin ilyesmit, szóljon legyen szívesMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Irmscher 353
aktív tag
Van valakinek közületek otthon ilyen Jysk-es számítógépasztala?
Akinek van le tudná mérni nekem, hogy a klaviatúra fiók, és az asztallap alja közt mekkora a távolság?ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - ajándék szilikon tokkal - 7e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 telefon (Vodafone)kompletten dobozában - zsebkopott - 3,5e
- mikro headset - 5e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 6e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL) - fényezetlen, igény szerint ajakspoilerrel, új fényezhető hátsó lökhárító - a közepe gyárilag alapozott -12eHelyieknek a feltüntetett árból kedvezmény.
Bakelit/vinyl lemez csere érdekelhet! -
(Bundás)
addikt
atx-es, akár midi pc házat keresnék (lehetőleg szürke-fekete, újabb) leg 300W-os tápegységgel, vagy külön-külön. Tápból jobb ha minőségi, de fiatalabb Codegen és társai is jöhetnek.
-
sirály69
őstag
Mindigtv-t használ most valaki? Nekem nem jön be most semmi...
Szerver Hosting Debrecenben
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #94259 üzenetére
Pécs (környéke) is működik.
Frissítés: Kelet-magyarországi adok nem mennek, dolgozunk a hibaelhárításon.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
-
Zola007
veterán
Python-ban dolgozik itt valaki?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sirály69
őstag
-
wody21
tag
-
saril
senior tag
válasz lorcsi #94214 üzenetére
esélytelen jó világítást venni 5k-ért gagyi sok lument igérőt talán kapsz ebayen de azzal ki is törölheted kb
én a multkorában pont kiakasztottam itt a jónépet ezzel dehát én maximalista vagyok, sajnosesetleg kell róla kép vagy videó majd szólsz, bár nem gondolom hogy neked megér ennyi
hátsó világításnak jelenleg egy ilyet használok persze ez minőségileg sehol nincs a fenixhez de jó hogy nem kell kapcsolgatnom és usb-ről tölthetem mint a fenixet, és láss csodát egy "középkategóriás" hátsó lámpa van 4-5k-ba nem egy első
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a Bevándorlási és állampolgársági hivatal pontosan hol van?
A Sámsoini út 149-et írja az oldalukon, de az már kint van a városból, és nem is látok Google Maps-en semmi hivatalra utaló épületet. -
Atomantiii
addikt
Keresek jó állapotú (100/100-as, 5400 rpm) satás notebook merevlemezt 200-320 GB környékén. Ha van valakinek feleslegben írjon rá, lehet új is bár kicsi rá az esély.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #94270 üzenetére
Bár az is lehet, hogy újat veszek, csak érdeklődöm hátha...
-
Petisan10
csendes tag
Üdv!
Van egy pár eladó cuccom, hátha van akit érdekel itt.
- AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition 18000ft.-
- GIGABYTE GA-970A-D3 8000ft.-
- 2db KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3B1/4G 11000ft.-
- AJÁNDÉK: BITFENIX SPECTRE 200MM WHITE 4000ft.-Külön-külön is eladóak, egyben 35000ft.- + posta, vagy Debrecenben személyesen.
-
dudikpal
senior tag
Ilyen hosszú fejű bitkészletet műszerész styleban hol érdemes keresni helyben?
-
mamusz11
tag
Amd A8 6600K. PCX garis ~18000Ft
ASrock fm2a75 pro4+ ~8000Ft
Egybe 25k +1k szállítás
Mindkét termék full dobozos összes tartozékkal!
Személyesen Debrecenben vagy postával!Learning never exhausts the mind!
-
lappy
őstag
válasz Zola007 #94251 üzenetére
Szia!
A Brassairól tudok neked mondani egy pár infót!
Lorcsi: a képzés árak nem szoktak fent lenni.
Akit meg ilyen szakma érdekel és még nincs 2. szakmája azoknak ingyenes esti képzésre van lehetőség (nem minden szakmában- bővebben a Debreceni szakképzési centrum oldalán! )
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Atomantiii
addikt
válasz #05304832 #94290 üzenetére
Tegnap már én sem néztem, minek? Úgy sem nyerhet hazánk fia, le vannak osztva a lapok. Sajnálom őket, mert mi munka lehetett benne amíg ide eljutottak.
A másik meg a vízilabda. Mindenki kitaktikázta magának, hogy nehogy erős ellenfelet kapjanak, megszopattak minket. Persze benne volt a győzelem is, sajnos most így alakult.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Eladó:
- ASUS Radeon R9 280X 3GB DirectCU II - dobozos - 53k
[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Borosz
őstag
Keresnék én minimum kétmagvas nem-hülye (Androidos) mobilt minimum 1GB RAM-al a fedélzetén. Férfias színben, jó állapotban, dobozában, tartozékaival (headset is!) qHD vagy HD kijelző is jó - ha lehet nem TFT. Ár alku kérdése, de maxmax 15K. PÜ pls.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
plíz help
valami jó optikust keresnék. első szemüveges lennék de foggalmam sincs hol kezdjem. 15-20ból meg akarom úszni max 25 kerettel lencsével mindennel együtt.
Köszönöm a helpet
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Borosz
őstag
válasz Frozzy #94295 üzenetére
Vagy Hajdúböszörményben a Nyakas optika. Olcsók, ez tény. Amíg a fiamnak a rokon-ismerősnél 120K-ba volt egy szemüveg addig náluk 50K-ba került. Igaz, nem a legjobb anyagból volt a lencse...
De -10-es szemről van szó, szóval ott a legkisebb eltérés vagy minőségi hiba is hatalmas problémákat okozhat.
Ha -1-2 körüli a szemed akkor simán jó Nyakas is. 15K körül volt a lányomnak a -1-es lencsepár+keret.
Ha minőségi cucc kell akkor ajánlom a rokon-ismerősömet, mert ő amelett, hogy minőségi lencséket árul, még mellé profi is. Ő van az SZTK földszintjén - balra az optikában. -
Frozzy
őstag
válasz Borosz #94297 üzenetére
Nekem is Böszörményben mondta egy csaj, hogy jók és olcsók. Nem tudom, hogy - vagy + annyit tudok hogy távolra gyengébben látok szerintem ilyen 0,25 vagy 0,5 tökéletesen elég lenne.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest