Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz atike #93415 üzenetére

    "konkrétan mindent elbír"
    Egyetértünk.

    Engem speciel ugyanúgy érdekel a chilipaprika (pedig nem bírom egyáltalán a csípőset, de érdekes a Scoville dolog)) és a 7.62 lőszer (nincs éles fegyverem, de szeretem a fegyvereket), mint hogy ki a legjobb autóműszerész a városban (autóm sincs, de ha lesz még jól jöhet) vagy hol kevernek rossz falfestéket (lakást meg bérlem, de szintén kellhet egyszer) :)

    Mert butább nem leszek tőle, a PH adatbázis elbírja és abban sem gátol meg, hogy az én dolgaimat beírjam.
    Egyedül azt nem értem, hogy miért zavar bárkit is, hogy itt miről folyik eszmecsere, amíg szabályzatba nem ütközik. Múltkor is elővette valaki pl. daa-raa-t hasonló "Te mindenhez értesz" felvetéssel. És ha igen? Szégyellje?

    Másrészről nagyon sok fórumban tapasztalom, hogy egyesek elvárják, hogy higgyenek neki, csak azért mert sok hozzászólásuk van, ők a topikgazdák vagy bármi egyéb.
    Szerintem minden tudásszinten meg kell indokolni az állításunkat.
    Pl. pont tegnap az egyik fórumban merült fel, hogy mondott valamit egy orvos és a fórumtárs pedig hisz neki, mert ő az orvos. Az, hogy van diplomája, még nem jelenti azt, hogy igaza is van, ha nem tudja megindokolni.
    Mielőtt ebből is vita lenne, ugyanarról a kérdésről nekem 2 orvos mondott 2 különböző dolgot, tehát az egyikük bizonyára téved.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák