Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    Egyre jobb a sztori, már kérdőre vontak, hogy az én autóm-e :DD :DD

    Nem az enyém, nekem nem telik ilyen autóra :( Van benne részem mindennap ilyen dolgokban, hisz előttünk sem fenékig tejfel az élet. Mint járdán, mint parkoló szempontjából. Néha 20 percet kell kacsáznom, hogy le tudja parkolni, mert előttünk nem fizetős a belső résznél a parkoló, ezért ideállnak a fórumosok, a gyógyszertárba menők, a postára menők, a fogorvoshoz menők, az összes szemben lakó és az ott levő üzlettulajok a vevőikkel..de ez van. Itt is össze vissza állnak, mikrobusszal rendszeresen sarkon a járdára felállva, stb.
    De ilyen az élet..mindenki hibázik, akár gyalogos, biciklis, motoros vagy autós..ilyenek vagyunk mi emberek. Olyan ember nincs aki nem hibázik..és nem szeg szabályt.
    Azzal hogy közszemlére teszem más hibáit nem leszek előrébb, még ha a sárba is közelítem meg a belvárosi lakásom a füvön keresztül, mert itt áll a mikrobusz a parkolóba a járdán..ez van..mivel nem jutott arra pénzem, hogy egy kertes házat vegyek, járdával, gkbeállóval ahol elférek és csak az enyém, hanem társasközösségben kell élnem, jönnöm-mennem, akkor ezeket a negatív dolgokat (meg sok-sok mást..pl reggel 6-kor fúrást, zenélést, stb-it) el kell viselnem a megadott szabályokon belül és nem önbíráskodóan :( Én csak jóhiszeműleg szóltam, hogy rendszámos képet vegye le, mert baja is lehet belőle..s nem tudja ki miért állt meg ott, mert próbálok a másik oldalról is gondolkozni.

    Előttünk van 3 rokkant hely a parkolóban, mellettünk a Berek utca felől kettő és szemből egy öreg néni azt kukkerolja, hogy kik állnak oda. Képes megnézni és lejönni, hogy van e kitéve mozgáskorlátozott kártya az autóba vagy sem és már rohan telefonálni, hogy jöjjenek vigyék el azt az autót. Se autója, se gyermekeinek autója nincs..hogy neki ebben mi a jó, fogalmam sincs :( De mióta itt élek nem láttam hogy mind az öt helyen állt volna autó, tehát mindig van szabad hely.

    Rokkant kártyával kapcsolatban meg az elutasításon az volt, hogy nem egy lakcímen laknak és rendszámra adták nem apa nevére és címére. Mivel a cím sem egy így ezt kizárták egyből. Na meg ha kiteszi hogy ott a kártya ő parkol, de nincs vele apu, akkor egyből jöhet a büntetés is.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák