Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezzel a lidl-ös furóval van valakinek tapasztalata? [link]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Sanki #130753 üzenetére
Igazából nem az utvefuras lenne a lényeg, hanem általános itthoni használatra kellene egy fúrógép.
Vas, fa, tégla anyagban lenne inkább a hasznalat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zolikaDB
veterán
válasz HUTCHDB #130752 üzenetére
Nekem van, kinezetre van minosegibb Parkside termek is. (Nem hiszem, h mind ugyanott keszul.)
Évi x darab furasra teljesen jo, nem kell kolcsonkeregetni folyton.
Furtam vele csempen at teglafalat, nem allt meg, nem kezdett el fustolni, tehat nekem igy oke.
A kofferje gagyi, de az nem fontos annyira.
Ja, a furok is a Lidl-bol vannak, kemenyfembetetesek. Kialltak a probat.
Szvsz otthonra, 3 ev "szokasos" Lidl garanciaval nekem bestbuy.
(Csakugy mint a magasnyomasu mosojuk, szaraz-nedves porszivojuk, popszegecshuzo, melegragasztos pisztoly es sorolhatnam, amim van toluk.)[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz #33253120 #130759 üzenetére
Igen. A fő garázs rendszerén van az is. De ha megy, ha nem megy ezen termékek, a két elemnél mindig ezt csinálja.
Szvsz. Tehát bármi fogyasztót bekapcsolok ezen két elemen kívül, nincs probléma.
Mehet mosógép, szárító, flex, hegesztő, (gyakran klíma) minden egyszerre, nem csinál ilyet.
De bármely két termék közül bekapcsolom valamelyiket úgy, hogy semmi nem megy, akkor ez a hiba jelenség. Főgarázs világítása ledes fénycsővel rendben, mellék garázs világítása ledpanellal vibrál. Ergo, nem hálózati kihasználtság függvénye.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi a furóval kapcsolatos eszreveteleket, véleményeket.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Atomantiii
addikt
Hecht benzines láncfűrésze van innen valakinek? Nagyon gagyi kategória?
Egy ilyet néztem ki magamnak, de nem tudom meg merjem-e venni.
-
csapee
őstag
válasz Atomantiii #130762 üzenetére
6 kg!!!!!, nevedhez illő szerszám lesz.
Kisebb nem lenne jobb, keress Dolmar/Makita gépet sztem.Csapee
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
kungzi
veterán
Üdv
Tudtok nekem ajánlani órás szervizet, aki holnap nyitva van és fém szíjból kitudna nekem venni kettő szemet? Általában mennyi egy ilyen igazítás? Köszi
-
7Sony7
addikt
Srácok, hogy működnek ezek az "üvegkonvektorok"? Mi fűt mit? Gondolom nem cekászos?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
szotyika77
aktív tag
válasz 7Sony7 #130768 üzenetére
Az egyik forgalmazó oldalon a következő infókat találtam róla:
,,A TCH széria konvektoraiban a levegőt a készülékben elektromosan felfűtött fűtőszálak melegítik fel, és ennek következtében a meleg levegő felfelé száll, és egy természetes szívóhatás, beáramlás jön létre, a hideg levegő így folyamatosan be tud áramolni a készülékbe. Ennek következtében a helyiség egészében egy folyamatos meleg levegőáramlás jön létre, ami minden sarokba, szegletbe eljut. A meleg mindenhol egyenletesen kiterjed, az egyes részek kihűlése, vagy túlmelegedése így nem lehetséges. Amint az előre beállított hőfokot eléri a radiátor, a készülék energiatakarékos módon lekapcsol, ha hűl a levegő, a konvektor újra működésbe lép."
Nem tudom, hogy mennyire jók, nekünk volt ilyen elektromos konvektor szerűségünk, viszont a túlmelegedés szabályzója elromlott és most addig nyomja a meleget amíg ki nem kapcsoljuk
-
törölt tag
válasz Papaj x #130760 üzenetére
Én nem is a hálózat kihasználtságról írtam, hanem kötéslazulásról.
Most ez lehet a garázs elosztóban is, de akár lehet onnan valamelyik kötődobozban, addig ahonnan a "mellékgarázs" leágazik.
Egy fűtés, vagy egy kompresszor máshogy szívja a hálózatot, mint egy világítás. Az egyik ohmikus terhelés, a másik kapacitív, L-R-C fogyasztók máshogy viselkednek a hálózaton. Ha elindítasz valami L (motorikus, fénycsőfolytós) teljesítményt, akkor kell mellé C kondenzátoros teljesítmény, hogy a hatásfok is megmaradjon. A kötéslazulásnál az ott fellépő átmeneti ellenállás feszültségeséskompenzációja áramot hajt át hogy megmaradjon a teljesítmény, ami nem tetszik a led panelek áramgenerátor alapú pici kis kapcsoló üzemű tápegységének, főleg, hogy a motorikus indítás az üzemi járatáshoz képest 8-10*-es pillanatnyi áramfelvételre képes amivel megrántja az amúgyis laza hálózatot.
De ez csak szerintem, nem kell túlgondolni. -
7Sony7
addikt
válasz diablo1984 #130769 üzenetére
Ja, most botlottam bele. Úgy néz ki, mint valami vastag infrapanel. Az eleje meg festett üveglap. Nem tom hogy működhet.
Szotyika77: ezt olvastam, de szerintem ez a hagyományosra vonatkozik. Vagy az üveg ugyanez, csak üveg előlappal a dizájn miatt?
T_chris: Teljesen megvilágosodtam
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz szotyika77 #130773 üzenetére
Lehet, fene tudja.
Diablo1984: Köszi, akkor csak dizájn.
Amúgy valami kiegészítő fűtést keresek szobába, amit szekrény mögé is betehetek, hogy ne legyen olyan hideg a fal.
[ Szerkesztve ]
-
LattilaX
tag
Sziasztok hol tudnék debrecenben megbízható helyről venni használt üzleti laptopot?
Vagy ajánlanátok megbízható eladót? -
Fricu
tag
Urak, ma nyitva van a zsibogó?
Fricu
-
Papaj x
senior tag
válasz #33253120 #130771 üzenetére
Rendben, köszönöm. Átnézek minden kötést, bár minden vagozva van. Azért zártam ki ezt a kötés lazulást, mivel másik ugyan akkora motorú kompresszor pedig nem csinálta ezt.
Indításnál természetesen megvillant, de ahogy elindult, semmi hiba nem volt. Ez pedig ameddig megy a motor, bizonyos frekvenciával folyamatosan villog.Köszönöm ismételten a segítséged, remélem valóban valami kötés lazulás lesz, s nem pedig a ledpanelek valamiféle "szűrés,esetleg gyenge inverter hiánya/megléte".
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
-
tsyl
aktív tag
válasz Atomantiii #130781 üzenetére
Én elektromosat vettem, maximálisan megvagyok elégedve vele.
18 éve a PH-n....
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #130762 üzenetére
Én 4 éve vettem egy Fuxtec fűrészt magamnak. Mára az összes benzines gépem az. (fűnyíró,szegélynyíró,most jön a lombfúvó,stb..)
Egyre ismertebb, de 4 év alatt ami fát (50cm átmérővel rendelkező tölgy,bükk,stb..) felvágott, s mai napig kis gondozással, de hibátlan. (hengerben a hónolás még benne, persze repsol olajjal csak)
Valóban hatalmas erő, bátran ajánlom, de egy kis szakértelmet/hozzáértést igényel, vagy téli/nyári üzemmódot váltani el kell vinni.
Akinek eddig kölcsön adtam (tudom szerszámot,asszonyt nem adunk kölcsön), mindenki el volt hűlve ár érték arányban is.
U.I.: Nálam a gépek igénybevétele olyan, hogy 3enm-es telken vág a szegélynyíró, 2 hét után 2 liter olaj ment el bele.. Azóta már nem számolom.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz HUTCHDB #130755 üzenetére
arra doszt elég, de pl. panelnál már kell a kraft!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mongo
tag
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #130789 üzenetére
Ha valaki éppen co gépet akarna vásárolni!
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Papaj x #130792 üzenetére
Ezek a névtelen valamik biztos nálam fosnák össze magukat amilyen szerencsém van.
Most fűnyírőval pl jól állok, volt egy MTD-m, ismerős hozott egy ugyanolyat csak erősebb motorral, kicsit le van harcolva de a motort egy az egyben át tudom rakni az enyémbe, a motor része hibátlan és jó erős.
Az enyém már 9 éves és kissé elkezdett furcsa hangot adni, megy míg megy de most már van tartalék akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #130793 üzenetére
Ez a fuxtec mára már annyira nem névtelen, vannak akik erdészetben használják a gépet, még meg nem haltak. Mármint nem a gép.
Mtd nálam nem ment 1 hetet, nem kell bemutatni. 4. gép után feladtam.
Amint mondtam mára minden gépem az, s ár érték arányban nem tudok elképzelni mást, a mai napig. Én sokat olvastam utána, így lett az a választás, s gyanítom sok száz ezres gépeket kenterbe ver. Csak. Az mindig van. Jobban igényli a törődést, ennyi. (bár 4 év után most szedtem le róla a karbit először, mivel nem indult be, a szűrőkön nem lehetett átlátni, de ez nem a gép hibája..)[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #130793 üzenetére
Ha esetleg ezen elgondolkozol, szívesen elmondom mire kell figyelni, de ettől hálásabb, erősebb gépem ilyen árban, sosem volt. Volt már pár nevesebb márkám is(4szeres áron), direkt nem írom ki, mert nem szeretnék vitát ebből, de mégis ez maradt meg, nem véletlen.
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #130796 üzenetére
Nincs mit. Legközelebb..
Új.
Egy ismerősömnek keresek asztali gépet, 50eig.
Csak maga a gép kell, semmi más perifária.
Valami i proci, vga nem kell, elég az integrált. SSD nem hátrány. Mivel neki tönkrement, s nem tud dolgozni, kb. tegnapra kell. Ha azóta nem vett, még ezt kiraktam.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Windows 10 alatt hogyan lehet az alaplapra csatlakoztatott HDD-knek meghajtójelet adni, mert jelenleg nem látja őket a Win.
Köszi! -
Zola007
veterán
-
Shokkolo
addikt
válasz zolikaDB #130798 üzenetére
Vagy a jól bevált kezelés menü:
Sajátgépre jobbklikk > kezelés
(és kb ugyan oda keveredsz, mint amit Zola ajánlott)
Más:
Ha már ennyire szerszám téma:
Valakinek van-e ütvecsavarozóval tapasztalata?
Évente 3-4 autón jól jönne kerékcseréhez, mert amit a gumisok elkérnek az lassan horror.
(pedig felnin vannak a gumik )
A Milwaukee gépek jók, de baromi drágák, és nekem nem érné meg.
Nem is feltétlen kellene akkus, van hosszabító
Esetleg valami ajánlás?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest