Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz dudikpal #11956 üzenetére

    Arról mert átcsesztek a kerek szemű gyerek tehet????
    Megint használod azt a szót, hogy pénz..ismétlem itt nem venni kell, hanem amit nem használsz odaadni..látom hiába írom nem érted ennek a lényeget, de kívánom ne is értsd meg SOHA!
    Ne kerülj abba a helyzetbe, hogy semmit nem tudsz adni a gyermekednek!!
    hiszen vannak nekik szüleik is ám. de erről nem a gyerek tehet, sem arról, hogy olyan ember szülte meg aki nem tud vagy nem akar adni a gyereknek. Épp itt a lényeg, hogy leszűkítsd a dolgokat olyanra amit a gyerek tud csak használni!!
    Hidd el én is szívtam már meg..fiam osztálytársának 4 testvére van, apja ács volt, leesett és koponyasérült lett leszázalékolták, anya meg nem dolgozik mert mint az orgonasíp úgy vannak a gyerekek. Kb 5 évig minden ruhát amit kinőtt a fiam nekik adtam, mindaddig amig szinte felnőtt méretű ruhákat nem kezdtek hordani a gyerekek, mert már olyan nagyok. Megyek az utcán jön velem szembe anyuka a fiam agyon rugdosott foci cipőjében, amit a gyereknek adtunk, nem pedig az anyjának!!
    Nem kell félreérteni, de jöhet a jogos kérdés, miért ne hordhatná az anya ha ennyire szegények? Azért mert akinek a bagóra jutja-mert én iszonyat mennyire gyűlölöm ha a szülő bagózik, de a gyerekre azt mondja nincs pénz!!!-akkor ezt ne anyuka hordja már hanem a gyerek ő meg ne cigizzem, hanem turkáljon magának 1 doboz cigi árából cipőt magának!!
    Én például soha nem adok pénzt!
    Írtad pár millióval csesztek át..khm..ehhez két ember kell ám! Ezen nem gondolkoztál el?
    Ismétlem ha még nem fognád fel..nem pénzt kell, csak olyan dolog amit nem használsz már vagy a gyermeked és egy gyermeknek örömet tudnál szerezni vele!!! Semmibe nem kerül, doboz akár egy boltban is van, csak kérni kell és ingyen adnak, csomagolópapír sem kell, elég ha egy reklámújsággal körbe kötöd. Esetleg írsz bele pár sort, meg egy telefonszámot a neved vagy mail címet..mert sokan megköszönik ám!! ami baromi jó érzés egy érző léleknek :U

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák