Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekin
csendes tag
Debiant használok, laptopon. Van benne egy wireless meg egy sima hálózati kártya. Telepítéskor ez utóbbit konfiguráltam, kapott IP-t, átjárót, mindent. Mobilnetet használok, wvdiallal (ppd) tárcsázok be. Bár kap a szolgáltatótól IP-t, DNS-t, de adatforgalom nulla, úgy tesz, mintha töltene, csak vár. Ahhoz, hogy tudjak netezni, ki kell lőnöm az ethernetet (ifdown -a). A probléma annyi, hogy Dbox2-ről szeretnék streamelni és netezni is. Egyszerre. Csak ugyebár ebben a formában a kettő egyidőben nem megy. Nem tudom mennyire érthető a probléma. Ebben kérnék segedelmet. Nokia Dbox2-ról annyit kell tudni, hogy egy ethernet porton keresztül hálózatba köthető műholdvevő belteri egység, s tud realtime músorokat streamelni.
Hol akadnak össze a dolgok? -
Pekin
csendes tag
Emberek, mért nem pörög ez a topik? Régebben másképp volt. Senki nem linuxozik már? Esetleg a Debian nem menő csupán?
-
Pekin
csendes tag
Elakadtam kicsit. Tema: wvdiallal betarcsazas, eddig Telenorral ment is, de T-re valtva hol LCP terminated by peer fogad vagy a jo oreg 16-os hibakod. Hogy lehetne ezt orvosolni? Konffileba a szokasos dolgok vannak irva, APN-t csereltem egyedul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest