Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Wesder #1408 üzenetére

    Ezt többen írták, azt hiszem én is, de a titok abban lehet, hogy rdr2-ben fogod és előre döntöd a joy-t, meg nyomogatod az x-et, és ennyi, ez a lovaglás, ebből áll a játékmenet 70%-a.
    Itt meg küzdened kell az előrehaladással, egyensúlyt megtartani, meggondolni, melyik az az emelkedő, amit még bevállalsz, mikor keresel inkább más utat. Következménye van, ha elesel, mert sérül a csomag, erre nagyon feltűnően fel is hívja a játék a figyelmed, a ruhád sípolni kezd, a ládák meg vörösen villognak. Szóval nem akarsz elesni, ezért van az, hogy bár simán legyakhatnál minden ellenfelet, lopakodni fogsz, mert a ládák ott vannak a hátadon, és ha csak egyetlen ütést is bekapsz, elveszted az egyensúlyod és akkor bukod a jó értékeléseket.
    Szóval attól még, hogy futárszimulátor a játék, műkődik, mindig csak még egy szállítmányt akarsz letudni, és valahogy sokkal izgalmasabb az egész, mint jópár adrenalinpumpáló akciójáték.

    És ez streamen keresztül tényleg nem fog átjönni, mert ott csak annyit látsz, hogy egy ember megy előre.
    Ezt ki kell próbálni, és akkor meg fogod érteni.
    Persze sokan vannak, akiknek nem fog bejönni, pl a fortnite-os vérpistikék, dehát ez nem is ezeknek az embereknek készült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák