Új hozzászólás Aktív témák

  • szcsaba95

    tag

    Nagyon jó a játék, élvezem minden percét, de azért nagyon fel tudja cseszni az agyamat.

    Ami zavar: a járművezetés terepen. Nem értem minek van motor, ha az elakad minden kavicsban elsőre, aztán másodjára meg simán átmegy rajta. Remélem később jön erre patch. Összességében a séta, túrázás, mászás sokkal nagyobb élmény, mint járművel menni. Teher autó nem rossz, de eddig 2x mentem le vele az utról, mindkétszer belebugoltam egy sziklába és ott ragadtam. :D Ezek bosszantóak.
    Emellett a rengeteg sablon videó sem tetszik, mindig ugyanaz a Q-Pidnél, meg a magánszobában, lehetne változatosabb vagy könnyebb skipelés. De ezek annyira nem zavarnak, csak furcsa, hogy annyira tudatos a játék és ilyen hibái vannak.

    Most tartok a Higgs féle atombombás résznél , vannak tippjeim mi lesz a sztori (mert amúgy még nem fogtam fel teljesen, hogy mi is folyik itt valójában, vannak gyanús jelek ), de nagyon nagyon bosszant, hogy most megint dolgozni kell. De legalább több idő marad a fórumra.

    Amúgy ez a közös építkezés valami elképesztően jó dolog. Főleg az út, ahogy folyamatosan jönnek az üzenetek, lájkok stb, hogy hogyan haladunk az útépítéssel, ehhez foghatót játék még nem adott szerintem, ez egy egészen új fajta multiplayer, és ez az oldala követendő egyértelműen.

    És ami még szintén nagyon tetszett, hogy épp egy bossal harcoltam, amikor egy fehér hologram megjelent és elkezdett nekem gránátokat dobálni és integetni, szurkolni. Hozzáteszem itt először azt hittem, hogy egy társam éppen látja, hogy harcolok és beszáll segíteni, de gondolom csak az ott elejtett cuccok jöttek, de a Hologram megjelenését a mai napig nem értem, első bossfight volt, szóval lehet csak a játék akarta így felhívni erre a játékelemre a figyelmet.

    És az tuti, ha kijátszom a játékot még vissza-vissza térek majd útépítésre.

    PSN ID: szcsabi95

Új hozzászólás Aktív témák