Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
törölt tag
Megvolt ez a végigjátszás is, talán már nem maradt ki semmi. A Greatsword +10 olyan erős, hogy egyik boss sem okozott gondot. Nash után még farmoltam kicsit az óriást, mert miért ne, NG+10-es szinten is simán lehet ezzel a karddal. A végén 3 millió volt a Soul Memory.
Ha már ilyen erős fegyvert használtam, akkor kipróbáltam a Shrine of Winter erővel kinyitását a 4. Great Soul megszerzése nélkül. Ezt próbálta már valaki? Mert nem nagyon tudom elképzelni, hogy akinek összejön az 1 milliós SM, annak valamelyik nagy boss gondot okozna. Talán ha valaki nagyon pókiszonyos, akkor értem Ja, Freya egyik fejét simán leszedi a Greatsword +10 harc közben.
sp8787: Elég hosszú, igen. Első végigjátszásom 30 óra körül volt, de a SL1-es karakteremmel kb. 6,5 óra volt (DLC nélkül).
Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest