Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    na ma azért felbaxtam az agyam. Discharge lófax. Szeretem a jó bossfightokat, de annál semmit nem utálok jobban amikor oneshot-olnak és ez jelenti benne az egyetlen kihívást. A hitbox is elég furcsa mert még ha állok se volt a közelemben a karja, de ok kelljen a tökéletes dodge, aztán amikor van 1 cm élete hirtelen valami tök mást csinál amitől persze bepánikolok aztán halál.

    A másik észrevétel már biztos az eleje meg majd lesz itt nemulass, de eléggé primitívek a bossok. A demonok nagyon, carpa démonnál is csak annyi volt a kihívás hogy azt nem láttam én hol vagyok nemhogy ő mit fog csinálni. A sárkány in depth-ben is két mozgást csinált kb. Ott csak azért haltam meg mert az utolsó pár ütésnél greedy lettem annyira nulla volt.
    A jól sikerült plasztikás boszorkány is kb ennyit tudott.

    A pályák viszont hozzák amit szeretek, megyek felfedezek. Blightown ezen része se volt túl nagy eresztés, kb attól haltam mert a kamera mozgás nem mindig van a helyzet magaslatán, aztán csomószor leestem inkább. Az egyetlen nehéz a toxic nyilas csávók meg nem élednek újra szóval... meg a kard folyton beleakad falba, ami még reális is lenne, de akkor legyen már egy qrva szúrás bármelyik karddal. :D

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák