Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz Šolaire #6420 üzenetére

    Soha nem parryztem még semmit :D Csak a dodge.
    Arra hamar rájöttem, hogy a hátsó fele egészségtelen. Szerintem ez megette Chuck Norrist, olyanokat rugdosott. Azért megnézném azt, aki ilyen páncélban ilyen terpeszt rúg. :DDD Legjobb az volt mikor felütött és még rúgott rajtam egyet.

    Távolságtartás egyébként máshol is bejött-> A Nameless Kingből Lifeless Kinget csináltam ma (tegnap az opcionális területet olvasva rákerestem az opcionális bossokra, őt is kidobta). Az elején voltak kisebb ellentétek közöttünk, de meglepően könnyen lement mikor sikerült kiismerni minden mozdulatát. Bár hoztam a se nem szép, se nem gyors taktikát. Mivel összevissza pattogott ha közel engedtem ezért szépen elhátráltam tőle és addig táncikáltam amíg fel nem ugrott. Előre dodge, hátraarc, három ütés, dodge hátra mint az őrült. Win :)

    A vicc, hogy így is ráment az összes flaskám (11 volt P2 elején), a boss is tanult. Rájött, hogy a kardkenegetés utáni lecsapós villámát többnyire nem tudom kikerülni. Utána dörgölte a kardot, ha kellett, ha nem.

    És megtaláltam Havelt is a területen. Kicsit erősebb, mint az egyben volt. Ott kétszer hátába állítottam az Uchit és elpihent. Itt meg alig vette észre. De a oneshotja még mindig a régi :K

    Kicsit kószáltam még az Archivesban is, de ott fel is idegeltek... Találtam egy kölyökkutyát (nem tudom mi a neve, olyan, mint kutymalac volt, csak kicsiben), erre kiírja nekem harc közben, hogy invade... Legalább megvárta, hogy megöljem, utána csapott agyon azzal a KÉT lángoló marhataglóval óriási karddal. Saccra ha engedi, hogy felhealeljem magam se élek két másodpercnél tovább :(

    És még mindig Pontiff a legnehezebb :((

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák