Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz MageRG #6392 üzenetére

    Látványosság? :F Azt hiszem nekem akkor kimaradt valami. Most fejeztem be a katakombákat, nem volt különösebben vészes és legalább rövid. Mondjuk a vége jópofa volt... "Use Ember. Amazing Ring Ahead". Jött egy NPC, baromi nagy karddal. Harmadik nekifutásra megoldottam okosba és leejtettem a szakadékba ;]
    A Ruins viszont egy mocsok terület volt, szerintem eddig itt haltam a legtöbbet, és ez csak felerészt köszönhető annak, hogy megtaláltam az előző NPC-t élőben is... De megint megoldottam okosban, megmutattam neki a Dark Knight-ot fent... És most már tényleg elkezdek HP-ra is pakolni, mert lassan mindennek egy ütés vagyok... Viszont megöltem egy kis démont, egy öreg démont (másodikra) és a rendes irányba visszatérve egy kehelyben is utaztam egyet cirka hetet (legalábbis gondolom, hogy a tó démonostól, mindenestől csak opcionális terület lett volna).
    És véletlenül (erre most már rákerestem) eddig még nem rontottam el a Usurpation endinget, szerintem azt fogom most megcsinálni ennek örömére :D Bár ez csak annak köszönhető, hogy Horace szó nélkül megpróbált megölni :((
    Kérdés:
    - Az normális, hogy Firelinkből tűnnek el az emberek? Az örök morgolódó is eltűnt, meg a figura is, aki először adta a Red orbokat.
    - A Demon ruinsban maradt pár item a lávában, akármivel trükköztem azokat nem tudom összeszedni. Fontosak azok egyáltalán? Vagy majd később lesz itt is lávajáró gyűrű?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák