Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz vvega30 #4172 üzenetére

    Amit most a legutóbb megtanultam, hogy első végigjátszásra a warrior pure meele build a legkönnyebb és ezzel párhuzamban nagyon fontos, hogy ne pakolgasd össze vissza a statpontokat!

    Próbáltam előzőleg egy amolyan pyro knight kasztot csinálni és elkezdtem húzni a spell statokat is, mert hát kell a pyrohoz, az attunementet is mert hát az is kell, de közben húztam a str-et is, hogy tudjak legalább egy nagykardot használni meeleben, de közben endurance is kellett, szóval ilyen 20-20-20-20-20 szerű buildem alakult ki és borzalmasan gyenge volt a karakterem. Semmiben nem volt erős, ez a játék pedig arra épül hogy egy dologban legyél igazán OP, de erre csak most jöttem rá igazán. Tanulmányi kirándulásnak jó volt. :)

    Azóta kezdtem egy új warriort full pure meele Zweivel, Vordt hammerrel és brutálisan erős vagyok vele. Most vagyok irithill-ben és eddig csak a vigort, endurancet és str-et húztam, semmi mást. Szóval ezt a buildet tudom ajánlani. A claymore korán felszedhető, azt heavyre megcsinálod az is teljesen jó.

Aktív témák