Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Sziasztok!

    Pár napja kezdtem el a játékot, kb 1 órát játszottam vele crash mentesen. Tegnap vettem volna újra elő, azóta konstans crash-t kapok max néhány perc után, rosszabb esetben már a töltés közben. A logban az alábbiak vannak:

    Error reason: Assert
    Expression: <Unknown>
    Message: Gpu Crash for unknown reasons! Callstack here is probably irrelevant. Check if Breadcrumbs or Aftermath logged anything useful.
    File: E:\R6.Release\dev\src\common\gpuApi\src\dx12\gpuApiDX12Error.cpp(42)

    A hibára keresve többnyire vga driver reinstallt, dx/c++ redist telepítést vagy XMP/DOCP profile kikapcsolást emlegetnek, illetve valaki az Afterburner/RivaTuner párost vélte ludasnak. VGA Driverem nem frissült a játék telepítése óta, a dx/c++ cuccokat felraktam, DOCP meg eddig is be volt kapcsolva. Afterburner bezárása után is crash-el, illetve ez is szintén futott az első 1 órás, hibamentes etap alatt. Egyéb módosításról nem tudok az eltelt napokban.

    Netán találkozott már valaki ezzel a hibával és sikerült is megoldania?

    Az alábbiakat próbáltam:
    -Afterburner, Steam, Razer appok, Discord, EPIC, Fan Control bezárása
    -DX/C++ redistek telepítése
    -VGA UV visszaállítása default-ra
    -CP77 reinstall
    -Graf setting-ek csökkentése
    -CD Projekt Red és REDEngine mappák törlése az AppData\Local alól

    DOCP kikapcsolást próbaként lehet megnézem, de ha ez okozza a crash-t, akkor inkább elengedem a játékot... :U Nvidia driver reinstall szintén nem próbálnám meg szívesen, de lehet egy próbát megérhet végső megoldásnak... Bár továbbra sem értem, hogy elsőre ezek miért nem okoztak crash-t...

    Illetve a logban lévő fájl elérési útját sem tudom értelmezni. Azon a drive-on nincs is semmi, ami a játékhoz kapcsolódna. Illetve ilyen path nem is létezik.

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák