Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz proci985 #26177 üzenetére

    1.5 eleg sokat valtoztatott fegyverek tekinteteben.

    Igen, meglehetősen. Az, hogy a különféle felszerelések szeparálva lettek (külön van csőszájfék a pisztolyokra és a puskákra pl.) alapból jól működne, de bő 40 óra játék után még mindig mindössze egyetlen egy Assault-ra szerelhető, sebzésbónuszos csőszájféket sikerült lootolni. Venni nem sikerült sehol, recept sincs. Azt kell mondjam, hogy hiába lenne jó az ötlet és megoldás, ha térdmagasságban elkaszálják a játék hiányosságai, például hogy MOD nélkül nincs "webshop". Utálatos dolog, hogy még sok kajtatással sem lehet beszerezni ilyen cuccokat.

    pisztolybol tovabbra is a Burya a legjobb. gyakorlatilag egy kozel/kozepharcra optimizalt keziagyu. hatrany, hogy nincs custom scope es nincs muzzle.

    Itt azért megállnék egy pillanatra: a Burya azért a legjobb, mert Tech fegyver :)
    Szép is lenne, ha még hangtompító vagy csőszájfék menne rá. :)

    A pisztolyoknál (nekem) továbbra is az erős alfa sebzés a fájdalmam - a játékbalance miatt a pisztolyok per lövés többet sebeznek, mint a gépkarabélyok... Értem én, hogy a kisebb / könnyebb / egyszerűbben rejthető fegyvert nehéz a játékmechanikába átültetni, de így viszont az esetek jó részében nincs jelentős eltérés a pisztoly vagy a gépkarabély között (főleg, hogy van pisztolynál is perk arra, hogy távoli céloknál is komoly legyen a sebzés).

    assaultbol kb visszatertunk 1.00 idejere. az ellenfeleknek tobb HPje van, jobban keresik a fedezeket, es erre egy jo megoldas van, a Grad SPT32. gyakorlatilag koran world dropbol sehol nem elerheto, de 6os craft mellett (rare craft es 6 crafting kell) elerheto a receptje. Moron Labe es Psalm oke, de rajuk kell specelni, ugyanez igaz a Fenrirre. a problem solver azt hiszem nem eletkepes, reflex tunerrel sem.

    Mivel 3-as Body-val bíró karakterrel játszok éppen, így számomra sem a Grad, sem a hasonló nagy alfa sebzésű fegyverek (Burya és társai) nem játszanak. Mivel lokapodó / orgyilkos alapú karakter lenne, és azt is visszásnak tartom, hogy a nagy alfa sebzésű puskákból van összesen egy hangtompítós (az Overwatch), így maradnak a gépkarabélyok, abból is az Ajax, mivel a DPS harmonizáció miatt a kisebb tűzgyorsaságú fegyver egy-egy lövedéke ugye többet sebez (noha ugyan azt a lőszert lövi elvben, mint a Buzzsaw például...), ráadásul a fejsebzés bónusz terén is hátrányosak a gépkarabélyok.

    Én azt vettem észre, hogy nagyobb hangsúly lett a visszarúgás és a lövedékszórás csökkentése terén. A nevesített géppisztolyok (Buzzsaw, Fenrir, Problem Solver) ennek segítségével kellően erősek, de itt jön a másik átok, hogy ezek képesek egy-egy komolyabb harc alatt 300-400 lőszert "felzabálni". Komolyan nem tudom, hogy Crafting nélkül hogy lehetne ezen fegyverekkel rendesen játszani, mert kvázi minden harc után futhatsz a fegyverboltba lőszerért...

    A Problem Solver egyébként továbbra is csak Legendary-ként érheti meg, akkor lesz nagyobb tárkapacitása és tűzgyorsasága (az 1.2-ben kapta ezt a komolyabb buffot), bár biztosra nem tudom, mert nálam még csak Epic, ez is egy kissé visszás dolog, bár tény, hogy emiatt van értelme a Tech ágnak...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák