Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz janos666 #22231 üzenetére

    Szerintem ennek nagy részét spoiler tagbe kellett volna rakni :B

    Igen ezzel a kritikával egyertétek, ahogy írtam is korábban. Ettől függetlenül át lehet nézni mellette szerintem, hogy jobban értsd a sztorit.

    Az az ending amit akartál megcsináható ha megcsinálod Rogue sidequestjeit és ezek közben jobban összeboronálsz Johnny-val. Logikusan ha nem építesz ki egyfajta kapcsolatot Johnnyval akkor nincs értelme hogy ő nem áldozza fel magát érted.

    Pl. segítettem Pam-éknek is, de soha semmi nem utalt arra, hogy bármit tehetnének értem ez ügyben: többször is elmondják hogy családtag vagy és segítenek bármiben. Az egyik befejezési opció pedig konkrétan az hogy Panamék segítségét kéred végül. Ez szerintem elég utalás arra hogy tudnak segíteni Alt tervének végrehajtásában. :F

    ... de egyszerűen nem láttam esélyét, hogy ezt kivitelezzük úgy, hogy bemasírozunk egy Arasaka épületbe lövöldözve és robbatntgatva.: pedig ha odafigyeltél a fő sztorira Alt által felvázolt tervre az pontosan ez (end game-ben erősebb vagy mint az arakasa katonák és Adam Smasher, suprise suprise).

    Az, hogy némi neten olvasott segítséggel más opciót is megnyitok, attól nem lesz jobb a játék.: nem kell hozzá netes segítség csak oda kell figyelni a sztorira és logikusan át kell gondolni a cselekményeidnek milyen következményei lehetnek (plusz ignorálni kell azt hogy haldokolsz és kevés idő van és csinálni kell a sidequesteket is, de egyet értek ezzel a hibával teljes mértékben :DDD). Csak egy ending van, a secret ending amihez tényleg netes segítség kell szerintem, de az nem sokkal különbözik a többitől.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák