Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Na 130 óra után letoltam az egyik befejezést. Kicsit csalódott vagyok, de egyben tetszett is nagyon. Az egésznek a felvezetése volt szerintem rossz, vagy én értettem félre a dolgokat, nem tudom.

    Arasaka endingről van szó, azt gondoltam hogy Hanakot kihasználjuk Johnny-val úgy ahogy azt megbeszéltük az első Hellman questnél. Hogy Hanako közelebb keríthet minket Mikoshihoz aztán az egészet felbonthatjuk belülről. De végül csak szimplán behajtottuk a fejünket Arasakának, nem volt semmilyen lázadásról szó.

    Maga a befejezés egyébként tetszett, mint "bad ending" érdekes volt és kellően kidolgozott, de nagyon nem erre számítottam amikor ott a panel tetején kiválasztottam az opciót. Tetszett a csavar, hogy Jorinobu direkt belülről akarta szétbomlasztani arasakát, aztán elég durva volt hogy Jorinobu testébe beleköltözött Saburo, kirázott a hideg a TV nyilatkozatos jelenettől, amikor azt magyarázza hogy jogilag nincs alapja a gyilkosság vádának, hiszen a biológiai testje továbbra is él. Egy morbid, eltúlzott módon bemutatja hogy ez is egy nagy veszély, hogy a törvények le vannak maradva a technológiai fejlődéshez képest. Ma is vannak ebből problémák lásd személyes adatok védelme.

    Amiben még csalódtam az a legutolsó opció választás amit Hellman felkínál nekünk, amikor telefon hozzáférést kaptam felhívtam mindenkit, újra találkozni akartam velük, aztán az azt követő "loop" cutscene résznél direkt eltűrtem a folyamatos teszteléseket hogy a végére elhagyhassam az űrállomást és visszatérhessek Panamhoz. Aztán a készítők döntöttek helyettem és otthagytam mindenkit, leléptem a fenébe. Ami érdekes abból a szempontból hogy V önmaga e vagy sem az operáció után, de olyan hirtelen történt az egész, hogy összecsapottnak tűnt, nem kidolgozottnak és így sok értelme sincs szerintem a sokk faktoron kívül. Sőt, Hanako telefonhívásáig a credit roll közben azt hittem hogy igazából meghaltam, kicsesztek az űrbe, olyan benyomást keltett az egész. Az sem segített hogy bebugolt a játék és fájdalom hangokat játszott le a nyaklánc letépős cutscene után.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák