Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9200 üzenetére
hát persze, mert mindenki játszani fog.
Viccet félretéve, szerintem meg pont, hogy 1-2 hét múlva kezd el igazán pörögni, hiszen addigra jelenik meg hivatalosan a játék, így még többen fogják beszerezni. Na meg az eddigi bő 9000 hozzászólás is úgy keletkezett, hogy igazándiból még ki sem jött a game hivatalosan.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9200 üzenetére
Okés teszek fel.
Napfelkelte,még kicsit sötétvan.
Talán a legszebb rész a demoban
Hozzáteszem itt esik le az egyik legjobban 25-re az FPS-is.
Itt már jobban látszik
Milyenek a képek?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sirandrish
legenda
jó csak szerintem 2-3 hét mulva az SP már kidöglik...az MP-tmeg nem mindenki fogja tolni.
de legyen neked igazadMondjuk a Demonal nagyobb láz volt mint most
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #9202 üzenetére
nagyn állat...szépek meg minden...főleg az utolsó
1024*768?
Emugy te a demot tolod?
Jah és 1 meghivó elküldve
ismik jöhetnek van még..de jó netük legyen ám[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9203 üzenetére
Engem pl. nem igazán mozgat a multi része. A SP sokkal hangulatosabb!!
-
-
Sirandrish
legenda
kb pont erről beszélek..engem sem hat meg a multi ..meg amugyis ahhoz édeskevés a 30-40FPS.
és szerintem skan lesznek így vele mert sokan éppehogy csak beállitják hogy menjen de multiba az ár hurkaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9207 üzenetére
1.5 óra még, mer éjszakára áramtalanítanom kellett a gépet.
mod: multiban úgyse a grafika a lényeg. Legalábbis a hardcore multisok tutira csontig butítják a játékot sebességért cserébe. Én anno játszogattam a MP bétával, de inkább csak a grafika miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nembaj az..a lényeg hgy hamarosan megvan..én lehet ma nem tlom sokat mert nem akarom hgy hamar vége legyen
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9204 üzenetére
Igen 1024x768 és ez még csak a demo sajnos.
Milyen meghivó?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9211 üzenetére
Félsz, hogy rövid lesz?
Amúgy az a kép, amit 7. (vagy hanyadik) pálya betöltéséről raktál...az már az idegenek között van? Egyáltalán találkoztál már idegennel? -
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #9212 üzenetére
ncore...
amugy a demoról én vagy 300képet linkeltem ugyhogy jöhet még
-
Sirandrish
legenda
igen félek
mert pl MOHA,COD4,Bioshock,Stranglehld ez mind mind ilyen 6-8 órás játékidő..és szerintem ez se sokkal hoszabb..amugy még egy Aliennel sem taliztam..6pályát csináltam meg eddig...voltak mókás részek ahhoz képest hogy a második fokozaton kezdtem bele
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Gaboman #9215 üzenetére
konfigfájl átírogatás....meg ilyenek...
az értelme az, hogy így teljesen testre szabhatod a grafikát.
Én a te helyedben biztosan azt csinálnám, hogy levenném highra az összes opciót, de bekapcsolnám a sunshaftot (ami a fákon átszűrődő napsugarakat vezérli) és egy picit megnövelném az árnyékok részletességét meg a növényzet látótávolságát + bekapcsolnám a parallax occlusion mappingot. Így szinte very high kinézetű grafikát kapsz, de az fps jobb lesz, mintha csak szimplán very highon lenne minden (ahogy gondolom most van) -
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9214 üzenetére
Fogok még felrakni!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9216 üzenetére
Ezek közül én csak a Bioshockkal nyomultam, az nekem átlagos hosszúságúnak tűnt. A háborús fps-ek már egyáltalán nem fognak meg, tövig rágott csont mindegyik, az a baj. Pedig régen a MoHAA első részét szerettem. De az már tényleg régen volt.
-
Sirandrish
legenda
átlagos?
vagy 6-7óra alatt végitoltam..az nálam a "kib*sztt rövid" szekcióba esik.
a Cod 4 meg fuu...király lett...nekem jobban bejön mint ez[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9221 üzenetére
Jó, mondjuk ha a Deus Exhez mérem (ami minden idők egyik legjobb fps-e szerintem), akkor tényleg elég rövid.
-
Sirandrish
legenda
szvsz akármihez mérem rövid...most érted 8Giga a game aztán egy délután alatt megvan.
Minden idők legjobb FPS-e meg a CoD2
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9223 üzenetére
Hát...ezért a kijelentésért a szakma bizonyára megkövezne. Mert azért ha belegondolsz, a cod csak egy szimpla "megyek és lövök" fps. Ha meg már darálni van kedvem, akkor inkább Serious Sam A cod első részét anno játszottam lanba, az mondjuk nem volt rossz.
-
Pala
veterán
válasz Gaboman #9224 üzenetére
hmm....ha megvannak még az eredeti konfigfájljaid (felülírás előttiek), akkor asszem tudok segíteni. Egy próbát minden megér.
Főleg azért mondom, mert az én videokártyámmal (ami fele olyan erős, mint a tied) is komoly fps-eket nyertem, miközben alig-alig romlott a minőség.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
mst miért? ez a Crysis a grafikán kivül nem sok ujat mutat...dzsungel volt a Far Cry-ba is..
jármüvek ott is voltak...a Grafikát ilyen csudri gépen meg nemtudom ugy belőni hogy világrengető legyen ugyhogy nah.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9227 üzenetére
Meglátnod, ütni fog majd ez a Crysis, ha előveszed 1-1.5 év múlva és max grafikán játszod. Most nekem sincsen rá lehetőségem, de mikor felnyomtam konzolból very high fölé(!), akkor azért leesett a szám.
-
Sirandrish
legenda
jó de nálam a Grafika nem ad játékélményt..
az csak plussz de azért nem nevezek valamit jó játéknak mert überkirály a grafjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9230 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy multiban butítom a cuccot én is, singleben viszont próbálok minél szebb beállításokkal játszani. Azért a grafika hozzá tud ám járulni nagyban a játékmenethez. Persze amikor már átmegy parasztvakításba az egész, az már nem jó.
Gabo: mindjárt leírom, mit tégy.
-
Sirandrish
legenda
nekem mindegy milyen a Graf hogyha olyan az élmény hogy az állam leesik,
Kedvenc FPS: CoD2
Kedvenc game PC: Diablo II
Minden téren Kedvenc: Zelda Ocarina (N64) 1998as
hát ez egyik sem a Grafikáról híres nálam mégis favoritok.
Jah és a 2. Meghivó is elment
még akad ha érdekel valakit az ismik közül[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9232 üzenetére
Nálam a Descent sorozat, a Deus Ex és a Hexen II a nyerő. Szal rám se mondhatja senki, hogy feltétlenül csak a grafikára hajazok.
-
Sirandrish
legenda
nah ugye...ennek hiába van überkirály grafja mégsincs ott még szerintem a legjobb 10be se
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9236 üzenetére
azért a fizika is elég rekordgyanús ebben a játékban, nem csak a graf.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9240 üzenetére
jó mondjuk ez is igaz
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9243 üzenetére
de most akkor azt jól értem, hogy végigtoltad, és 6-8 óra a játékidő?
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9244 üzenetére
nem...leirtam néhány Gamet amit annyi idő alatt végigtltam és bizom benne hgy ez nem lyan rövid
Tegnap olyan 4 órát toltam ezzel és remélem van még legalább 3szor annyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9245 üzenetére
jaaa, okok. megkérdeztem a kollegát. ő deltán háromszor nyolc óra alatt nyomta végig a tesztelés végefelé. szal don't foss!
-
pap
senior tag
Van valakinek tapasztalata hogy fut a game 64bit vista alatt?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9246 üzenetére
oohh...az nagyon jó
akkr nyugodtan lehet tolni ezerrel...van még belőleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9248 üzenetére
ja. meg ugye az újrajátszási értéke is nagy. és asszem pont itt kerül előnybe az olyan gúzsbascriptelt játékokkal szemben, mint pl a cod széria... úgyértem sokkal több féle képpen végig lehet játszani, mert elég interaktív a környezet, meg a lehetőségek. katonák is relatív összetetten cselekednek, nem előre scriptelve, szinte hihető... fc is ezért volt jó, többször is végigtoltam... crysisban meg hatványozottan lehet variálni a taktikákkal fc-hez képest...
-
Frenky87
aktív tag
aha van....
konfigom, minden high, shader, phísics very high... általában játszhatóan fut, de néha úgy beakad, h 0.5 FPSre leesik... nemtom ez miért van
pl az előbb ott volt 2 tank meg kb 5 ember, ráközelítettem + cloak mód, aztán megért nyöszörögni... ATiiii addddddddjáááál drivert baszki
///
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.