Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz LordAxwell #8050 üzenetére
LAW, ugyanott van, mint a Hurrican (Minigun). Egyébként miután kilőtted a rakétát, te irányítod az egérrel. Érdemes úgy csinálni, hogy kilövöd, aztán jobb egérgomb és így tisztábban látod.
Archetype Entity\Pickups\ és ott asszem a Heavy Weapons mappába lesz a Minigunnal együtt, de ez nem tuti.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz LordAxwell #8050 üzenetére
Law...ammo/single-ben pedig tehetsz hozzá egy csomó skulót (rocket)
-
manutdzoli
senior tag
Miért van az hogy játék közben bekockásodik a képernyő?Vga-mat most húztam egy kicsit(core clock:653mhz;shader clock:1616mhz;memory clock:1048)Lehet a vga tuning miatt?169.02-es driver van fent.Eddig nem csinálta ezt
[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Ribi
nagyúr
-
LordAxwell
senior tag
híííííj ez a videjo de komoly letttt:
[link]kötelezö mindenkinek
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
debut12
aktív tag
válasz LordAxwell #8059 üzenetére
Nagyon jóóóó!
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Nortid
aktív tag
Nájsz
Ilyet multiban lehet vagy van olyan mod amivel be lehet tenni rakétavetőt stb.?[ Szerkesztve! ]
-
manutdzoli
senior tag
Brutál
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
fpeter07
veterán
nagyon yó
én ilyet csináltam shoren a hídon -
HunBeowulf
csendes tag
-
HunBeowulf
csendes tag
Jah, valaki tudna magyarázatot adni hogy a szöszbe kell kezelni azt a progit?
Oel ngati kameie - I see you
-
fpeter07
veterán
válasz HunBeowulf #8066 üzenetére
nekem csak halvány fogalmam van róla, hogy lehet mozgatni azt a tárgyat amit letettél?
-
Sirandrish
legenda
nagyon állatul néz ki
Megy pü
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #8071 üzenetére
sztem max alatt nem játszik
-
Sirandrish
legenda
-
keIdor
titán
Very High lesz... 8800GTX-nél bűn is lenne nem használni maxon...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Buldozer99
senior tag
Brutál
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Sirandrish
legenda
hát végülis igen...főleg ugye hogy nvidiára kijn sok jó driver..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #8076 üzenetére
ja
-
LordAxwell
senior tag
Köszi a sok pozitív HSZ-t.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
p a s s e r
őstag
Najólvanskacok.
Én asszem elköszönök ettől a topictól. Vágesz, hogy sokatoknak őszi szünet van, meg minden, de nincs időm napi 500-1000 hsz-t végigolvasni. Főleg úgy, hogy 50 hsz-enként ugyan az kérdés merül fel, ugyan azokkal a válaszokkal.
Minden jót mindenkinek!
Amúgy a fegyvereket console-ból is lehet aktiválni a megfelelő parancsal... (LAW, Hurricane, stb...)
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
beteg
őstag
válasz manutdzoli #8056 üzenetére
ha a tining miatt lennne, akkor egyből csinálta volna. így csak megfőt. gar.
Csak futni kell!
-
donsergiooo
senior tag
Bár a Crysis is lehetne szebb és jobb! Ami a képeket illette ...
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
fpeter07
veterán
-
bogyó73
tag
szasztok.
szerintetek érdemes lecserélni egy xfx 8800gts-t hd2900xt-re???Marquee 9000 LC
-
Sirandrish
legenda
válasz bogyó73 #8084 üzenetére
sokmindentől függ szvsz..
hány megás a gts hány megás a xt és mennyit kéne rádobni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bogyó73
tag
-
LordAxwell
senior tag
válasz bogyó73 #8086 üzenetére
ha 20k-t kell ráfizetni nem éri meg, ha 5k-t kell ráfizetned akkor cseréld el.
Én szivem szerint nem cserélném el a 8800gts-t hd2900xt-re
jobban jársz ha eladod a GTS-t és veszel GT-t
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Origin:Memphis79HUN
-
bogyó73
tag
válasz LordAxwell #8088 üzenetére
hát szerintem 5k plusz-ér senki nem cseréli el.
esetleg nem akarsz venni egy gts-t?Marquee 9000 LC
-
bogyó73
tag
válasz LordAxwell #8093 üzenetére
hát lehet hogy rosszul tudom de a gt az gyengébb... nem?
Marquee 9000 LC
-
Atomgeszi
veterán
Heló!
Ti hogy csináljátok, hogy iylen erős az embereteket? Nekem még a háztetőt se akarja betörni, beleütök egy gerendába nem lesz semmi. Miinden erőt kipróbáltam de nem jó...
help pls.
Fegyvereket hol lehet aktiválni?
köszi!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Memphis79
aktív tag
a gt az majdnem gtx papiron,eredmények alapján
Origin:Memphis79HUN
-
feka007
veterán
Ezt miért kérdezed, túl szép?
-
Hitman
aktív tag
Géppuskánál miért kifogyhatatlan töltény van , ezt még az airborneban is megcsinálták normálisan, igaz ott meg nem melegedett túl a fegyver , sőt farcry-ban is limitált lőszer volt a géppuskákhoz, ha jól emlékszem. Teljes verzióban remélem ezen változtatnak...
-
Soak
veterán
válasz p a s s e r #8079 üzenetére
azért a console parancsokat még berihttnád
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- BestBuy topik
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple asztali gépek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest