Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joczek
tag
Nem igazán komoly szakmai videó, de legalább szórakoztató, annyira pongyola a beszéd: Mi van a pénz után? (kriptovaluták, bitcoin) - Vezér-Szörényi László, Jakab István
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
Be fearful when others are greedy and greedy when others are fearful.
Gyí.
Never go full retard.
-
Árpi001
senior tag
Mi történt hogy emelkedünk?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
t72killer
titán
nna, olyan ez, mint gimis irodalomkönyvben a képaláírás, "szárnyaló angyalok". Aztán a Zoli haver hogy-hogynem kivakarta a megfelelő ékezetet...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
csaba951
veterán
válasz Árpi001 #7055 üzenetére
December 19-én lesz az idei utolsó CBOE lejárat. 1-2 nap és látjuk majd a realitást. Részvénypiac folyamatosan esik, már most 2017 novemberi árfolyamok vannak. Értsd a teljes idei növekedés elveszett! Közben meg a BTC emelkedik. Nyilván olyat tud amit a többiek nem!
Dow falls 400 points amid worst start to December since 1980
Nagyjából ennyire pozitív a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
-
Danex
addikt
Hát én beSelleltem most, annyira minimális pénzem volt benne, hogy a mostani pump-al egy 10%-ot lazán nyerhetek ha nem hát na bumm.
Parasztérzetemmel 1-2 hónap múlva a mostani fiatból jobban járhatok
-
csaba951
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen visszhangja lesz az ügynek! Nagyon zavaros itt már minden.
Más. A mai emelkedéshez. Érdekes módon az utóbbi 1-2 napban jelentek meg cikkek, hogy Bitfinex-en többségbe kerültek a longosok a shortot várókkal szemben. És most tessék!
#7069 Danex
Szerintem már 1 hét múlva nagyon fogsz örülni, hogy kp-ben vagy![ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz csaba951 #7070 üzenetére
Visszhangja? Szerintem semmilyen. esetleg majd idézi a hozzá nem értő média.
Persze emlékszünk még arra, mikor 2017-ben a kínai kormány rápirított a kínai váltókra, hogy AZONNAL szüntessék be a piaci mainupulációt, tehát az ingyen kereskedést, és ekkor egyik napról a másikra az történt, hogy a kínai trade volumene a világ 90%-áról 1%-ra változott... Ennyit számíthat a wash trading.
Másik CMC-es csalás: a kolléga bitcointalkon kifejtette részletesen, hogyan és meddig kell úgy pumpolni egy coint, hogy listázza a CMC. Miután listázták crash...
-
sparks
senior tag
válasz margithid #7051 üzenetére
Waves már 3,12 USD és jelenleg 19. a coinmarketcapon. Holnap jön a Vostok bejelentés (Sasha twitje szerint) és a 2019-es roadmapja olyan brutál jó, hogy nálam a bizalom töretlen. Igaz én ICO óta benne vagyok és 20k sat körül mocskosul bevásároltam belőle, most adogatok el folyamatosan, ha visszaesik, akkor visszavásárolom. Igaz csak keveseket, pár ezer Wavest adok el jelenleg, a nagyot megtartom, mert 2-3 év és... na majd meglátjuk. Jelenleg növekszik is a volume durván a Binance-on, Sasha sejtelmes jelzései megtették a hatását
Mondjuk tuti jön egy korrekció hamarosan, brutál a mai növekedés...
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Nem tetszik a BCH iránya!
#tarcsad
-
margithid
veterán
Jó projektnek tartom, de ebben a vérzivatataros időben ezt szerintem nem fogja tudni tartani.
Főleg ha BTC megy 3k alá, úgy le fogják nyomni 1.5$ig mint a huzat.
Sajnos az ilyen sejtelmes megnyilvánulások az utóbbi 1 év távlatából nem sok jót jelentenek.
Ettől függetlenül elmehet akár 5$-ig is, nem tudom, ETN is elment 0.005ről 0.025ig, most meg megint lent van.
Pumpa[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz Patry0t #7076 üzenetére
Én még 22k sat-on vettem (ICO-val együtt átlagolva), pont most húztam le bittrexről és ez az átlag beszálló áram... belepakoltam anno kicsit több, mint 10 BTC-t (akkoriban az is olcsóbb volt). Azóta is HODL
Türelmes ember vagyok A kibányászott BTC-im is megvannak még így 5-6 év távlatából, nem hajt a tatár, majd ha pár milliárdot ér, akkor gondolkozom a sorsárólMost éppen 102k sat a Waves, persze lassan jön egy komolyabb korrekció, de volt már pár hullámvasút eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Nincs senki. Megtanultam, hogy követhetsz bárkit, ebben a szakmában
szintemindenki csak maximum varázsgömbös jóslásokat képes előadni. Buktam ilyenek miatt rengeteget, de persze nem volt gond, legalább megtanultam. Pláne a fórumokban, slack, telegramm, discord csatornákon a legszebb, amikor a legnagyobb és legismertebb megmondóemberek tévednek hatalmasakat. Nincs az az ember a földön, aki ma neked olyan tuti tippet adhatna, ami biztosan bejön. Ráhibázni rálehet néha, de kb olyan, mint feldobni egy érmét.
Én letettem a hitem a Waves mellett (akkoriban Stratisban is nyomultam, az még nagyobbat rallyzott, most meg hol van...), mert akkoriban nagyon megtetszett a projekt. Sok csalódás volt közben is már, de mivel nekem így is iszonyat sokat hozott, így kitartok mellette. Ettől még ez is befuccsolhat bármikor, így nem térítenék erre sem senkit. Jön a Vostok, Sasha szerint holnap lesz a nagy média bejelentés, ez egy 1 milliárd dolláros móka lesz, Waves és WCT tulajok airdopban kapnak majd 3%-ot leosztva, de erről sincs semmi igazi konkrétum. A rally szerintem most leginkább ezért volt/van.
De a kérdésedre a lényegi válaszom: nem követek senkit, nem látom értelmét. Az a szerencsém, hogy a polgári munkámat már heti 4 napra és napi 5 órára zsugorítottam és így van időm mellette sokat olvasni, mondhatni a szabadidőmet ezzel töltöm - már amikor az asszonypajti éppen bírja a dolgot
Nyitottnak kell lenni és nem felülni a nagyszerű híreknek. Érzelmeket minimalizálni és úgy adni-venni és akkor talán nem bukik az ember sokat. Nekem csak szerencsém volt, nem vagyok nagy guru. Igaz nem is bolondított meg a játék, egyszerűen csak élvezem. Kb. ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Na, lelőtték a medvét, jön a tudemún és a kánaán!
#tarcsad
-
Árpi001
senior tag
A mai futeres vajon még fel,vagy lefelé löki az árfolyamot vajon?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Ferdzsoo
addikt
Én nagyon valószinűtlennek tartom hogy most trendforduló van.
margithíd:
Számos múltbéli eseményből trendforduló körül. Mindig volt a nagy zuhék után majd fél éves nyugalmi időszak amikor alacsony volt a volumen, nemigazán történt semmi. Nemhogy a heti, és napi, de még a 4 órás charton is keményen medvepiac van. Nézz meg egy 50 és 200 napi SMA-t. W1-en elértük pár napja a 200 napos SMA-t, teljesen várható volt egy kicsit jelentősebb korrekció.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
csaba951
veterán
Zsinórban az 5. napja emelkedik. Ilyenre utoljára 2018.01.02.-2018.01.06. között volt példa.
Én továbbra is "bízom benne", hogy 2018.12.24. estéig meglesz a 3000.
RSI (14 napos) most 47-en áll. Szeptember 4 óta mindig összeomlott 55-nél (vagy alatta).Részvénypiacon a DJI 1-2 napra van attól, hogy az 50 napos MA a 200 napos MA alá süllyedjen (dead cross). Ez valószínűleg mindenhol lefelé nyomja majd az árfolyamokat.
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
Hm.
Ez nem a szokásos pár % os korrekciónak ,vagy nagyobb pumpának tűnik.
Gondolom akkor a mai futures is jól sült el.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
csaba951
veterán
válasz Árpi001 #7094 üzenetére
Elvileg CET 22:15-kor van CBOE zárás.
Más. Ma úgy nézz ki, hogy (átmeneti) korrekció várható a részvénypiacokon. Ezek szerint ma elmarad a világvége.
Más. A tőzsdén (NYSE) december 25-én és január 1-én lesz kereskedési szünnap.
#7090 Árpi001
A rádió azt mondja, hogy 1 autó szembemegy az autópályán. Mi az, hogy EGY??? Mindegyik![ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
mi ez a 40%+-os pumpa bchash-en? minden nő tudom, de ők miért jobban (pedi gúgy reménykedtem hogy a hash war majd sub 100 usd-s zakó után mind a 2 eltűnik a süllyesztőben)
-
DNReNTi
őstag
Mifele pump ez kerem?
[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest