Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz da. #2536 üzenetére

    Itt elég jól le van írva, hogy mik a tervek:
    https://medium.freecodecamp.org/future-of-bitcoin-cc6936ba0b99

    Pontos dátumokat nem lehet tudni, az Lighting Network elvileg kész van, már tesztelik egy ideje és már meg is történt az első LN-es tranzakció a mainneten is.

    Persze minden attól függ, milyen ütemben terjed majd. A SegWit-es tranzakciók aránya is kicsi (mondjuk ebben nagy szerepe van a BsCore vs BCH belviszálynak is), pedig azzal azért eléggé lehetne üríteni a mempool-t. De a LN nagyon hasznos fejlesztés, lehetővé teszi az instant és kvázi ingyenes fizetést, megint megéri majd elfogadni egy csomó cégnek, akik ki akarják használni a megnövekedett felhasználószámot. A variance.hu-t érdemes olvasgatni, ő eléggé benne van ebben.

    Miért nem ment össze? Mert alapvetően mindenki spekulál vele, elenyésző azoknak az "elvetemülteknek" a száma, akik ebből fedeznék a napi költésüket, tehát annyira nem fontos az olcsó és gyors tranzakció. Ehhez lehet a legegyszerűbben hozzájutni, ez a legelterjedtebb, sokak számára a bitcoin=cryptocurrency. Megbízhatónak tűnik, mivel túlélt már jópár válságot, ennek ellenére szinte töretlenül növekedett az értéke. Egyszerűen túl nagy a lendülete. Ezek persze mind abból következnek, hogy ez volt az első.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák