Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz FanTomasz21 #2509 üzenetére

    >lehet csupán megérzés, jól jártak

    Altcoin-oknál nagyon erős bika piac van. Ha teljesen véletlenszerűen ráböksz a listán bármelyik coinra, akkor nagyobb esélye van annak, hogy a következő 24 órában emelkedjen, minthogy essen. Ez következik a bika piacból. Sima megfigyelés, logika.

    >akik valahonnan infót szereznek

    Altcoin, CryptoMarkets
    Reddit fórumokat érdemes nézegetned. Nem azért mert az igazat írják. A legnagyobb része szemét, a többi meg dezinformáció. Esetleg nyomokban előfordulhat 1-1 értelmes, "igazi" hozzászólás is.

    Ezek alapvetően arra kellenek, hogy megfigyeld, hogyan próbálják manipulálni az embereket. Ez milyen hatással van az árfolyamra. Egy idő után lesz rutinod, meg tudod becsülni, hogy érdemes-e még beszállnod egy-egy emelkedésbe vagy inkább már érdemesebb távol tartanod magad tőle.

    Alapvetően most két kézzel öntik a balekok a pénzt a cryptocurrency piacra. Napi 20%, heti 100%-os hozamokat látnak, munka nélkül. Ez a sajt az egérfogóban. Közben mögötte zéró teljesítmény van. Ugyanaz, mint Bróker Marcsi. Nem nehéz kitalálni, hogy ez csak addig megy, amíg van elég új balek, akik hajlandóak új pénzt önteni a piacra. De egyszer sajnos az ő pénzük is elfogy. Az egekben lesznek az árfolyamok. És ekkor jön majd a vérfürdő. Bármilyen áron hajlandóak lesznek eladni, csakhogy ne bukják el a teljes pénzüket. Ez megint egy csapda helyzet lesz, mert alapvetően BTC-t és ETH-t lehet fiatra váltani. Ezért akar majd mindenki minden alt-ot ezekre váltani. Ez eleve felnyomná az árfolyamukat. Csakhogy az exchange-eknek teljesen kizárt, hogy legyen több száz milliárd USD likviditási fedezetük, hogy kielégítsék a kifizetési igényeket. Alapvetően eleve kapacitásuk se lesz kiszolgálni az egyszerre beözönlő, eladni akaró ügyfeleket. Tehát a nagy pánikban valójában nem lesz hova, mibe menekülni.

Új hozzászólás Aktív témák