Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz Patry0t #2489 üzenetére

    Te tudod.

    De ami tény, hogy technológiailag nulla, eddig egyedül a nyári pumpába beragadt szerencsétlenek miatt volt értéke. Nézz rá a githubjukra, semmi fejlesztés nem történik. A probléma, amit meg akarnak oldani, nem létezik, ennek ellenére már így is van rá ezer kész megoldás. Egy tipping botot pár óra megírni reddithez, messengerhez, ennek ellenére ez 4 év alatt nem sikerült a fejlesztőknek. Nyilván a facebook velük fog leszerződni.

    Kevesebb a létjogosultsága, mint a viccből kitalált Dogecoinnak, ami legalább megcsinálta a tipping platformját évekkel ezelőtt. Vagy ott van a - véleményem szerint szintén scam - TRX, amiknek legalább már vannak partnerei. Vagy a Steem, aminek már van működő platformja. Ott az LTC, amiből forkolták (kicserélték a PoW-t egy PoSV-re, aminek hatására nincs felső határa a mintelhető reddcoinoknak, ergo folyamatosan inflálódik), azt is tökéletesen lehetne arra használni, amire a felpumpált hirtelen feléledt community managerek (fejlesztőnek nehéz lenne hívni őket) akarják a reddcoint.

    De a lényeg, hogy 140 karakterben osztják az észt naponta többször és fizettek valakinek 100 dollárt, hogy dobjon össze egy videót.

    Nekem mindegy, de nehéz lesz majd nem kárörömmel figyelni, amikor a facebook csoportokat elárasztja a sok "Miért esik a reddcoin??? Mi történt??" poszt.

    Én csak azért utálom ezeket, mert ez a viselkedés fogja bedönteni az egész kriptopiacot. Olyan szabályozások lesznek, amikor a "bitcoin károsultak" tömege elér egy kritikus méretet, amik teljesen visszavetik majd a jó megoldások elterjedését is. Persze most minden szép és jó, mert bull marketen nehéz veszteni, ezért most mindenki azt gondolja, hogy befektetési zseni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák