Új hozzászólás Aktív témák

  • da.

    tag

    Sziasztok,

    Meglehetősen új vagyok a témában, örülök, hogy találtam magyar fórumot.
    Természetesen a legrosszabbkor szálltam be, de nem vagyok meglepődve. Tőzsdére is egyszer merészkedtem be '98-ban (kevés Matáv(?) részvény, aztán határidőztem BUX indexszel), hetekkel később beütött az orosz válság... Rossz volt. :)

    Próbáltam felderíteni a kismillió feltörekvő kripto működését, de teljes képtelenség okosnak lenni. Egyrészt beláthatatlan, másrészt ahogy a kolléga is írja felettem, teljesen irracionális a piac mozgása, legalábbis rövid távon biztosan.

    Egyik kérdésem a moving average vonalakkal kapcsolatos, nem találtam erről infót a topikban. Hogyan érdemes ezeket használni (7, 25, 99 napos MA)? Teljes természetességgel hivatkoznak ezekre sok helyen, hogy milyen frankón mutat várható mozgást, de nem értem.

    Másik a pump... Nem láttam, hogy tiltott lenne beszélni pump-ról (hivatalosan nem is tilos egyelőre), szóljatok, ha nem illik.
    Ezen a héten kipróbáltam. Első alkalommal buktam egy kicsit (kb 10 %), lassan reagáltam és a binance is lassú volt a böngészőm miatt. Második alkalommal elég jót sikerült nyerni rajta.
    Ebben a csoportban vagyok, ha ezen a linken keresztül regisztrálsz az affiliate-om leszel: https://discord.gg/hFfDBxp
    Minél több affiliate-od van, annál hamarabb tudod meg, hogy melyik kripto lesz adott percben feltolva. Max 3mp előnye van a legtöbb affiliate-et összegyűjtött usereknek is, tehát egész korrektül kezelik.
    Nekem még nem volt előnyöm.
    Ti ismertek másik jól működő csoportot? Egyéb tapasztalat?

    (KilgoreTrout említette a szimpatikus McAffee urat, sztem ő is benne lehet a csoportban. Érdekes módon épp akkor tweetelte az egyik coint, hogy milyen fasza lesz, mikor kihirdették a csoportban, hogy erre mennek rá.)

    üdv,
    a.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák