Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz koxx #13359 üzenetére

    Szerintem szegeny ember BNB-je. Nekem a crypto.com - bar hasznalom - de nem tetszik, mint platform sem, mert 90%ban csak marketingre epit es nem a technikara.
    A hirek amik a honapban huztak, szinten mind marketingfogasok, egy hosszutavu, a technikai vagy piacszerzesi potencialt novelo hir nem volt koztuk.
    Matt Damon mint reklamarc + kiraknak egy molinot egy stadionra. Wow, na ebbol aztan lesz ertekteremtes...
    Lattuk is a CDPR nek meg Keanu Reevesnek mennyire bejott ;]
    De az hogy a CRO tokent azonkivul hogy stakelgeted, hogyan milyen felhasznalasra kell elkepzelni, mi a funkcioja a ceges fundraisingen tul, hat nem sok infot talalsz....
    Irtam korabban, en ugy hiszem, a funkcio nelkuli "csak van" tokenek ideje lejart es nagy potencialok azokban lesznek csak ami technikailag is tud egy meglevo problemara valaszt adni. Egyelore en nem latom a CRO mire valasz, ezert nem foglalkozom vele.

    Emiatt en nem is tartom, es nem igazan van jovobeli elvarasom vele szemben. Pozicionalni sem igazan tudom hova, hogy mi akarna lenni maga a ceg. A Coinbase vagy a Binance US vetelytarsa? CB platformja komolyabb / olcsobb is, binanceal meg ne is emlitsuk egy lapon.

    Anno meg egy korai kriptoakademias elofizetesemben a legelejen tolta egy trader (az 50 dollaros referral miatt, ott esett le hogy voltakepp milyen kurvakomoly trader is lehet emberunk).... Akkor volt olyan opcio hogy 200 USD stakeles + 50 USD "ajandek". Nekem mar akkor gyanus volt, de ahogy nezem az uzleti modell azota sem lepett tul sokat elore.
    Akkor jo buli lett volna beszallni, most meg olyan meeehhh... Legalabbis nekem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák