Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz had423 #60311 üzenetére
Egyszer direkt néztem a CLG Red-et valami tier2 NA lanon (akkoriban még verték nikiéket), valahol a top8 környékén tükörsimán zúgtak ki.
Nem hiszem el, hogy nem engedik be őket a különféle netes kvalikra, mégsem látom ott őket soha, mondjuk a zárt kvalit érő helyek magasságában. Akkor meg miről beszélünk?
A nagy ritkán látott "csajos" lanok alapján van ott nettó 3 csapatra való értékelhető játékos, nyilván kényelmes így a top2-t tartani. Amíg van belőle pénz...
(#60312) lemusz
Pedig 27.30-nál van rml legjobb része"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
I Am^^
tag
Az a baj, hogy inkább többet várnak el az emberketől "csak mert ők lányok". És mivel ez nem így van, jönnek a feminista hozzászólások....így ne is várjanak sokat. szerintem. Többet érnének el, ha szépen csöndben maradnának, és játszanának.
(utálom a feminista p*ákat )
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
kuLi_
tag
masq, minden idők egyik legjobb női CS playerének (sosem játszott full női csapatban) rövid szösszenete
2+ évvel ezelőtti post, de azóta is érvényes szvsz
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs