Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonzoka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy 9800Pro kártyát és az a problémám vele, hogy egy füstben 50fps-t vesztek, ami egy ilyen kárytánál nem normális, főleg hogy ismerős is ezt a kártyát használja és neki 3füstig bírja a 100fps-t.
ezek a beállítások:
8* agp be van kapcsolva.
függőleges frissítés kikapcsolva
6* vonalsimítás
időbeli vonalsimítás
anizotóp szűrés 16*
textúra szerint: magas minőség
mip-map részletszint: magas minőség
TRUFORM: mindig ki
Catalyst verzió: 05.7
Valaki segítsen pls, hogy melyik a legjobb driver, szinte csak cs-hez használom. -
KriszBoy
senior tag
Látom itt kicsit nagyobb az aktivitás! Bár ez nem ide tartozik de megkérdezem!
Ha megvan a Source akkor menni fog nekem a Day Of Defeat: Source is? Vagy venni kell vmit megint? -
satza
tag
válasz KriszBoy #1159 üzenetére
Hogyha sima HL 2-t vettél akkor ugy tudom nem fog járni hozzá a DoD:S ! Nekem is kiirja hogy Coming Soon de az magára a játékra vonatkozik hogy készül és nem arra hogy hamarosan benne lesz a listádban
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
-
--TIKI--
tag
hali!
valaki nem tudja,hogy miért van az a warcraft szervereken pontosan (KIADO)
van valami 10003xp-m es leviszi 6400xp alá miért van ez.ez már másodcora
csinálja!
HELP! -
--TIKI--
tag
detroitrw
Szerintem mond meg a haverodnak hogy nem szép dolog csalni.ok?? -
--TIKI--
tag
Szerintetek melyik a jobb server (KIADO) vagy (DETOX)
én mind a kettön szoktam játszani -
LanyUs
senior tag
Sziasztok,
a segítségetekre lenne szükségem. Eddig 1.5-öt nyomtam, de megvettem egy ismerőstől a hl2-őt 7 rugóért ( még nem használta). Most 1.6-ozni szeretnék, de amikor kapcsolódni szeretnék egy serverhez, akkor kidobja a hibaüzit:
''lan server are restricted to local clients (class c):''
Hiába próbálom az sv_lan 1 vagy 0 kapcsolót. Tudnátok valami megoldást?
Légyszi írjatok, mert nagyon játszanék vele, ha megvettem.
Előre is köszönöm. -
--TIKI--
tag
lol nem ismersz a cs-böl
-
--TIKI--
tag
nem játszol rosszul
-
--TIKI--
tag
pl:forma-1 2005,milyen autót vegyek,kedvenc filmjeink
-
Kain
senior tag
Kis nehezen emészhető kérdésköröm lenne,remélem érhető leszek : Szerintetek min múlik az h valakiből Pro gamer váljon.Félreértés ne essék,én nem szereznék az lenni,csak érdekel h a sok emberke,aki simán lelő ugy engem h nem is látom honnan,azok h csinálják.Egy télleg pro haverom mondta,h persze nem mellékes h van e tehetséged hozzá e vagy sem,de a lényeg h mennyit játszol naponta,és mindezt mien hosszú ideig.Ő maga úgy lett pro h 1.5 éven keresztül napi 18-20 ! órát tolt.Magam részéről beta 5.0 óta tolom,és sztem inkább tehetséges vok,mint szorgalmas,de a havert azé vért izzadva le tudom lőni.Rajta keresztül képben vagyok,h mit lehet megcsinélni cs-ben és mit nem.Szal van egy halom ember,aki napközben tolja neten,de 1-2 olyan szinten,h az már télleg hihetlen,ők hogy csinálják?Meg látom ua embereket ua időben mindig,ők miből élnek?Mert ebben az országban nem lehet megélni ebből.
-
LucifeI2
őstag
hát ha 18-20 órát játszik akkor bolond.....
Sztem a lényeg:
-egy jó egér, egy jó pad, jó füles, billentyűzet, 100FPS!
-jó reflexek
-nagyon kell koncentrálni
-kellő lelki felkészülés (ez nagyon fontos)
-magabiztosság, győzni akarás
-sose szabad feladni
-napi 3-4 óra bőven elég sztem
-NEM MEGYÜNK PUBLICRA!! az csak felbasz
-nem csak CS-zni kell.... ez választja el a profikat a public játékosoktól... akik mint ahogy mondtad te is napi 15 órát játszanak és azt hiszik hogy jobbak lesznek... az a 15 óra helyett 2 óra tacticolás sokkal többet fejlesztene sztem....
Ha ezek megvannak akkor lehetsz profi játékos..... ja és tehetség
egyszer vmi klánba felvételiztem és úgy izgultam hogy remegett a kezem... usp-vel nem tudtam lőni ezért fontos a lelki is -
shadove
csendes tag
hy all!!!!
valaki tudna adni cs-hez egy cd key-t??
ha lehet msn-en megbeszzéljük
msn:gebasz@hotmail.hu
elörre is thx!
bay
,,az élet halált okoz'' -
satza
tag
-
mayerlaci
senior tag
A botokat hova csomagoljam ki hogy legyenek a jatekba?
Lecci gyorsan segitsetek. -
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Lehet vhogy multizni lanon botok ellen?SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
C0pp3rM!n3
csendes tag
lehet. Launch options-ban kell a bot dll-jét betölteni, utána csinálsz LAN-on szervert (nem dedikáltat) és lehet rá csatlakozni - a botokat te adod hozzá.
-C0pp3rM!n3-AsUS fORCE! -=member of [C4nn0N] tEAM!=-
-
Elrond
senior tag
-
satza
tag
válasz LucifeI2 #1184 üzenetére
Mindenben egyetértek kivéve abban hogy nem publikolunk! Igaz 1 óra után már ideg beteg leszel (mint pl. én de már leszoktam a billentyű ütésről) de szerintem az ember majdnem ott fejlődik a legtöbbet ! Legtöbbet az ember waron fejlődik mikor 1 körben leoszt 4 fejest uspvel. Az 5.et ugyis lelövi a klántársad!! Tapasztalatból mondom . A lényeg ami a legfontosabb az hogy naon jók legyenek a reflexeid...!!
[Szerkesztve]Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
-
LucifeI2
őstag
ha az 5.et lelövi a klántársad lődd fejbe a társad .... el se tudod képzelni hogy az mennyire megnyugtat (volt már rá példa: késelni akartam az meg lelőtte, pedig mind2-en a háta mögött voltunk és mondtam is neki hogy ne lőjje le... megtette... én meg fordulatból fejbe lőttem coltal )
-
LucifeI2
őstag
-
Takhanto
őstag
Hy all
Hogy kell botokat rakni a játékban,mit írjak a konzolban?Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest