Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Na sikerült felinstallnom megy is szépen de:
Az mi a gyikért van hogy a lakókocsiban! leesik az fps 3-ra? Ha mindent leveszek mediumra akkor lesz belőle 5. Játék közben nem megy 32 alá de a lakókocsiba alig tudok mozogni.
Sajna billel nyomom igy elég nehéz. Meg elfelejtettem offline profilt csinálni(na mondom csak meglesem milyen) és lenyomtam 4 versenyt mire észbekaptam hogy nem tudok menteni. Ugyhogy most kezdem előlről
Remélem a későbbiekben se lesz irányíthatalan mint a NFSShift mert akkor szomorú leszek...Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Megcsináltam és csatlakoztam.
Gondolom most ki vagy kapcsolva mert az IP nem elérhető.Legalábbis nem tudtalak megpingelniCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz gamerkiller #752 üzenetére
Az a baj hogy a Borderlandsben meg eltünnek texturák ha felrakom az uj drivert.
Na mindegy legfeljebb cserélgetem majd
KösziCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz gamerkiller #756 üzenetére
Felraktam az uj drivert és helyreállt a rend.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Hát nekem fénylik és ki van emelkedve amit már lenyomtam. Hőgy nálad miért nem.
Viszont most leszedem ezt a hotfixes cuccot. Lenyomok 2 versenyt és hirtelen kifagy mielőtt mentene. Kezd unalmas lenni....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nekem is volt ilyen gondom de ATI kártyám van és egy patch megoldotta.ATI-s patch szóval neked nem tudom hogy van-e segítség.
Azóta kicsit jobban is fut viszont meglepően kevesebb az fps. Ahol eddig 35 volt ott 23lett viszont nem érzek benne lassulást, akadást meg végképp nem észleltem eddig.
Keress nvidia oldalán Dirt2 patch-t ha van és rakd fel. Ha nincs akkor meg valaki mindjárt beír valami okosatCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Hát nekem feltünt. Amikor inditja a játék a versernyeket ott van motorhang. De ahogy elindul semmit se hallasz a melletted száguldó autóból. Látom hogy farol egy kanyarban de a hangját nem hallod.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Felidegesitett a játék és ez lett belőle
Amugy karaj mert müködik az 5 éves usb-s gagyi gamepadommal is. Habár külön nem rakja ki hanem billzetként be tudom állítani melyik gomb melyik legyen. Azzal egy kicsit jobban megy.
De a név marad.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest