Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
Kint van az új verzió.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki egy direkt letöltési linket a v12.2.0.6938 Beta 1 verzióhoz?
Valamilyen okból nem bírok beregisztrálni az oldalra, hogy le tudjam tölteni, és segítséget se tudok kérni egy admintól mert fórum support mail cím sehol sincs megadva. Az általános C1-support@comodo.com címen meg egy hete senki a füle botját se mozgatja a leveleimreHiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
válasz Pittu1986 #11069 üzenetére
Működött a host átirányítós varázslat, a v12.2.0.6938 települt
Köszönöm szépenHiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
Most, hogy a CIS fejlesztése így földbe állt, ki-milyen tűzfalra tér át?
A Win sajátját konfigurálni kész szenvedés.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
Ezek a Win tűzfal GUI-k jónak tűnnek, köszönöm az ötleteket mindenkinek.
Teszek egy próbát a Tinyvel - támogasd a hazaitHiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája