Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz Dévacsen #11423 üzenetére
Még jó, hogy évek óta használom, ugyanúgy Mondjuk az adatbázisa az ugyanúgy frissülgetett nekem.
De akkor váltok mint a huzat AVG-re Akkor most a friss windows-om (3 hetes) lehet teli van vírussal XD - Nem hiszem, mert azért fogott meg szépen dolgokatRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Krystal_s
addikt
válasz Dévacsen #11423 üzenetére
Ne írj már ilyen hülyeséget!
Tegnap telepítettem Win11-re. Az adatbázis pedig naponta többször frissül. Egy jól megirt programot hova fejlesszenek még? Mit kéne még beletenni, amit nem tud? Havonta írják át a kinézetét, hogy azt hidd vmit újítottak?
De még azt sem kell, mert alapból többféle skin választható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest