Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz ' Tzs , #39122 üzenetére
Volt sokféle kártyám és általánosságban mondva az Nvidiákkal sose volt gond, az ATI-kkal meg mindig hegeszteni kellett itt-ott, hogy tökéletesen menjen.
Pölö a régi GTX 1060 6G tette a dolgát, sose kellett semmit se állítani rajta, csak a FAN-stopot kapcsoltam be és ennyi.
A mostani RX 6700 XT (3 ventis) meg túl hangos és túl meleg volt gyárilag, ezért fél nap elment alulfeszeléssel és venti-görbe állítással és azóta is számos esetben felejti el az Adrenaline Edition a beállításaimat és az elmentett finomhangolásomat manuálisan vissza kell töltenem.
Juteszembe, megint megnézem: ééééés megint elfelejtette; tölthetem beA helyedben 2-t se gondolkoznék rajta és már raknám is fel hardwerapróra a kártyát.
Miért szopok az RX 6700 XT-vel? Mert van benne 12 GB ram, FHD-ben mindent maxon visz erőlködés nélkül (azaz fogyasztás és hőmérséklet is alacsony) és amennyiért el tudnám adni, azért max 8 GB-os Nvidia kártyát kapnék és nem akarok rá költeni.
EDIT: most néztem csak, hogy ez az AMD Catalyst™ driverek topikja
Árulja már el nekem valaki, hogy a finomhangolásaimat, amit fentebb taglaltam mi a retkes ****** ******* ****** felejti el totál random időközönként ez a zsák fos Calalyst? Köbö 1 éve van meg a kártya, azóta vagy 4x frissítettem Calalyst-et, de ezek szerint az új verziók nem segítettek.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fűzzük össze a szavakat :)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Interactive Brokers társalgó
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem